Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Polako ali sigurno sve ce izaci na vidjelo. Tako I sve egzekucije SAR srba, I svi kazamati, u SAR, koji se negiraju, tako I Seve, I mnogo toga sto nece BIH, politicari I sar, javnost da prizna.
U Sarajevu su u toku rata vršene egzekucije nepodobnih, a to je i dan danas tabu tema i vjerovatno je da su tu umiješani ljudi i sadašnje vlasti. Sarajevo bi, kao glavni grad, trebalo da bude primjer svega što je dobro, međutim ono to nije. Očito je da su se na vrhu dogovorili svi, bez obzira na nacionalnost, da se ne ispituju i ne istražuju zločini u koje su umiješani političari iz vrha vlasti. Jasan dokaz da političari nisu umiješani u ratni zločin će da bude onoga dana kada se svi odgovorni pohapse, a tada će i običnim ljudima da krene na bolje.
24 je duplo manje od 49 a 2025 je sve blize.
Zamisli ovo raditi, igla u plastu sijena je mila majka za ovo
Ovako polovične informacije samo stimuliraju špekulacije i neistine. Da li kosti pripadaju istoj osobi, iz kojeg su perioda, po kojem slučaju se vode ova iskopavanja? Radi ovakve poluinformacije sada će ovdje osuti salva nacionalističkih komentara.
Očekujem da RTRS, Press RS, Dnevni Avaz i drugi velikosrpski mediji objave da je pronađena masovna grobnica ubijenih srba za vrijeme agresije na Bosnu i Bošnjake.
nestalih 3 milijona srba za kojima se traga napokon pronadjeni u masovnoj grobnici na sarajevskoj ***niji
U PILANAMA JE TO SVAKODNEVNA POJAVA...SVAKO JUTRO IZMETU NEKOLIKO PRSTIJU
Mozda je neko srednjak pokazao pogresnoj osobi, pa ostao bez istog