Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko ide s motorom, ako pada kiša neka i ne pokušava preko Bijače (a onda nije ni sa autom pametno): na našem dijelu graničnog prijelaza, ispod nadstrešnice, beton je tako gladak da se po kiši pretvori u klizalište. Iako imam ABS na motoru i dobre gume, po maloj brzini trebalo mi je 10 m da stanem - profurao carinske kućice. Da je ispred mene stajao zaustavljen auto, "zakucao" bih se u njega k'o s nokta. Carinici rekoše da je iz tih razloga već bilo i "zakucavanja" u njihove kućice
Hoce li mi neko objasniti zasto je GLUPIM Bosancima i Hercegovcima radje cekanje od sat-dva na Doljanima nego da idu na GP Bijaca i da se spuste kao gospoda u Ploce???
Na graničnom prelazu Bosanski Brod se uvijek čeka minimalno sat vremena. I to se nikada nije čekalo zbog hrvatske strane. Već naši nešto k'o kontrolišu.
Predsjednika Ivanića čekaju sat vremena na Granicnom prijelazu?