Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko prisutnih, a malo su dali. Ovo je bilo vise doci i promovisati se, nego doci i istinski pomoci.
........jel se to osjeti neka zavist..........tko je vama kriv što hrvati za jednu noć skupe više novaca za humanitarku nego ostatak federacije u mjesec danas........... odvežite malo čarapu, ne sve sebi..........
Nacionalizam koji kroje i koji ubacivaju mrznju medju narodom, e zato ih krivim, ne samo ovu stranu, nego i ove druge dvije. Na tome se bogate ovakvi, manipulisu s nama i sve okolo unistavaju, gdje se god pojave. Tako evo iz godine u godinu i nakupi se 20 godina!
.............pa dobro drugar, pa jel vi iz bošnjakistana shvaćate da što vi o čoviću, hdz-u i uopće hrvati govorite, ta opcija postaje homogenija i jača... ...jednostavno, riješite vi svoj šovinizam, ostali nestaju sami od sebe jer nemaju potrebe za opstankom...........
A koliko su prikupili na nedavno održanoj donatorskoj večeri za Kordića?
Koliko ste stete nanijeli Mostaru, Capljini, Stolcu i drugim gradovima u Hercegovini pichka vam materina kriminalna, nacionalisticka gamad!
Sada svi kopiraju SDP kada je u pitanju preusmjeravanje novca od kampanje za one kojim je najbitinije da se pomogne, koje je pogodila ova prirodna katastrofa, i kada ovo sagledamo onda treba prvo zahvaliti SDP-u koji je poceo ovakvo nesto! Sto se tice Covica i HDZ oni su sa SDA u 20 godina vise napravili stete nego ova prirodna nesreca, unistili su sve sto se dalo unistiti, od fabrika do kulturnih vrijednosti ove drzave. Njima je bitnije da se viori zastava paradrzave HZHB u Hercegovini jer na taj nacin stvaraju nacionalnu mrznju u BiH a na taj nacin profitiraju!
Bratski ce to oni podjelit pola hercegovcima pola skutorima.
Samo se nadam da Ćovic nece okrenuti pomoc njemu podobnim osobama...
Unistac Mostara i Hercegovine Covic potrosi toliko novca za neke gluposti, pa samo mu vrijede blindirana vrata na Vili u Mostaru kraj rjecice Radobolje. To je fasista sa fasistickom ideologijom unistavanja. Ovo sto se skuplja i sto je prikupljeno nije nista drugo nego glasovi koje ocekuje poslje ovoga!