Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isto tako od tog dana do danas nije uopšte iskorišteno bogatstvo koje nudi kao kulturne znamenitosti koje u susjednoj nam državi pa i svugdje po svijetu se iskorištava te puni budjete država a puno je poznatiji i ljepši od bilo koje druge svjetske baštine Old Bridge
Lijepi nas Mostar... i njegovi ukrasi koji ga jos vise krase... ❤❤❤❤❤😊 Da nikada vise ne zafali ni jedan kamencic s ovog bisera.
Oprosta i zaborava nema !
Poslije rata sam otišao do Starog mosta i Pravoslavne Saborne crkve. Kamene blokove mosta su vadili uz pomoć ronilaca i pisali na njih brojeve. Neretva mi je izgledala kao grobnica iz koje vade mrtve, a svaki kamen Saborne crkve, kao da je imao priču iz prošlosti za sebe. Stajao je samo jedan luk koji se nije dao srušiti i sve je obavila tišina. Kakvi umovi su to uradili i nikada više nisam otišao u taj grad.
Vidi sta su muslimani rusili
Postujte Drzavu u kojoj zivite, njen Ustav i njene zakone. Postujte mir, jer rat je zlo. Lako je biti sovinista iz Amerike, Skandinavije, Svice, Njemacke i soliti ljudima na rane,. a onda doci preko ljeta, glumit pacifistu i seruckati kako su ljudi tu primitivni.
Ne znam sto ga zovu Stari kad je ovo Novi 😃
Cudi me da Praljka nisu optuzili za genocid sto je srusio most koji je by the way u toku rata sluzio kao vojni objekat.Na njemu se nalazila osmatracnica i snajpersko gnijezdo pripadnika tzv abih,pa je prema tome predstavljao legitimni vojni cilj.Tako ste radili i u Sarajevu,postavite minobacac na bolnicu Kosevo,mitraljez na hitnu pomoc,snajperiste na skole i dr pa tucete po srbima i onda kad se uzvrati vatrom po njima onda se dovedu kamere CNN-a pa kmecite kako srbi tuku civilne objekte
@thegamer3 godine i godine i generacije ispiranja mozgova toliko da im je uslo u genetski materijal, ne trebaju im mediji vise za to.
Mostarski biser..
Slavi Hercegovino.