Komentari (336)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kazu mogao si u park da zaspes a da ti dlaka sa glave ne fali, a sad brate u kucu ti udje i ti ne smijes da ga pucas il da ga ubijes.
ma gdje se to ulazi u kuću, a ko normalan spava u parku. joj što ne mogu floskula
_xy_ ti ili se pravis lud ili stvarno ne razumijes znacenje "mogao si spavati u parku". Ukratko, preneseno na danasnje vrijeme: mogao si npr. lijepo cekati autobus na stanici bez velike bojazni da ce te budala poput Rastodera pokupiti sa autom. Kada bi te i pokupila osijedila bi u zatvoru, a ne bi zbog veza sa Fahrudinom Radoncicem, Bakirom, Zlajom i slicnima bila pustena da sutra ponovo hoda ulicom.
PRIKAŽI ODGOVORE (26)
Ustaj Tito iz te zemlje hladne pa da vidis sta nam tvoji pioniri rade!!
Dragi Tito, najbolji tvoj izum bio je Goli otok, puuuuno efikasniji i bolji nego Hag... kamo srece da ga jos imamo i da mozemo svu ovu bandu tamo spakovati!
ustasko-vatikanski zlocinac......skojevci koji su ga doveli u srbiju i srbima nek gore u paklu....
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Ubila komšinicu, rasporila joj stomak i izvadila bebu
..... u danasnjem Avazu..... paralela izmedju onog i ovog vremena, "sve je isto samo Njega nema"
Samo pricaj stoko bosanska protiv Tita, imate i pravo, nije mu na prvom mjestu bila Zara, Eronet i Laktasi. Jadni svi vi kojima su Izetbegovic, Covic, Dodik i ostala svita zivotni domet!
Trobojka sa zvijezdom',gdje god ides ti si bila mila-za sve druge ti si bila sila'.......bilo je lijepo zivjeti sa TITOM.....
Jeli ovaj clanak procitao IZMET-begovic?
O Josipu Brozu Titu, danas ljudi treba da zaključuju na osnovu djela a ne riječi.
eeeee, ovo je bio državnik, koji je ustvari ovu bandu koja je sad na vlasti držao pod kontrolom, a poslije njegove smrti, sve se otelo kontroli
... Na njegovoj sahrani bilo je prisutno 209 delegacija iz 127 država svijeta. SADA NAM ZA TOLIKO DRZAVA TREBA VIZA
dragi moji sugradjani, i u Titino vrijeme je bilo svega i svacega, silovanja, pljacki najvise, ubistava ..... ali se o tome nije smjelo pisati niti pricati. U ono vrijeme vrijedila je kriolatica "JEDAN BEZ DUSE DVA BEZ GLAVE" sami ocijenite tezinu svega. AKO NISI BIO "CRVENI" BIO SI PROTIV NJIH.
SANSEL, nisam ja ni za TITINA vremena a, Boga mi, ni za ovakva kao sto su sada.
@sansel, a ko je to zapoceo rat i htjeo veliku srbiju ? Srbi i Titina JNA !!! Daj matereti ne serite.
Vječna ti slava druže!
Sjecam se kao malo dijete,kada bi putovao za Grcku,pored puta turisti iz svih zemalja,satori razapeti po parkovima,bastama,kamp prikolice i slicno,turisti pjesaci bi cijelu jugu prepesacili,nikakvog straha nije bilo,a sada nazalost zakljucas ulazna vrata onda za svaki slucaj i spavacu sobu.
Jedina osoba za koju si sa srcem i dusom zivio i radio na ovom brdovitom balkanu.
Sa ovim bravarom su nam vrata bila svugdje otvorena, a sada sa ovim nasim "fakultetlijama" od politicara nismo dobrodosli nigdje. Neka mu je lahka crna zemlja.
U njegovo vrijeme smo bili svjetska sila, a sada smo svjetska sramota.
... saznali smo ko je kikser a sada je andricgrad na redu :)
Dok dočekamo novog vođu da stigne iz puka, nerad nam postade navika.
da bi se koliko toliko realno sagledalo vrijeme titove vladavine i komentiralo na objekitav nacin neophodni su neki preduslovi ,a ne price od starijih ili sjecanja iz djetinjstva. za tako nesto je uslov odrasla formirana licnost, po mogucnosti solidnog obrazovanja sa par godina radnog iskustva ,a to znaci da je osoba imala bar ca. trideset godina kad je broz umro.