Godišnjica smrti velikana
0
Na današnji dan otišao je Kinđe
Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka je vjecna slava i hvala za Mirzu,nezaboravnog kosarkasa i covjeka...Nikad nece bit zaboravljen,on ce vjecno zivjeti u nasim srcima...HVALA KINDJE!!!
Kindze je bio naivac zato je i nije daleko doguro.
kao prvo MIRZA JE NAJVECI KOSARKAS!!! kao drugo nije musliman budale jedne nego ateista mojne mi ovuda islamizacije
Ralni, baliyo!!!! Yebo ti onaj vas Maymunhamed pedoofilcina svu zivucu familuju. eno ti turska iran i ostale islamske vukoyebine i ne vracaj se u krscansku evropu.
GRACIAS, EL MOUNSTRUO!!! http://listas.20minutos.es/?do=show&id=66
Čovječe,potpuno si upravu.Djeca mu se zovu Danko i Dario,a on nije ukopan po islamskim običajima.Izdao je svoj rod i stopio se sa kršćanskom kulturom svoje žene Slavice.
Treba poredati stvari po vaznosti. Mirza je prodao ISLAM za komad mese tj. za zenu Slvicu. Zbog nje se odrekao pravovjerja, djeci dao nemuslimanska imena, a i mislim da je ukopan kao nemusliman! Kukala mu majka kada mu dodju meleci da mu postave ona tri pitanja. Jos nesto - odj.bite svi vi sa nekakvim relativiziranjima, retorikom i djecakim pametovanjem zasnovanim na nicemu! Slavica je supruga, jeste lijepa, ali zaosta treba biti toliki jad i preci preko sebe, preko Boga, preko Islama pa to uraditi sto sam vec pobrojao. Za kosarku vjerovatno jeste bio majstor, ali to mu nece piti vode. E moj Mirza...kukala ti majka!
Mirza hvala ti,...sta drugo reci,...suze nisu dovoljne da te vrate,..rijeci nisu dovoljne da opisu tvoju velicinu,..hvala ti za sve..zasto uvijek shvatimo koliko je nesto vrijedno tek onda,kada ga vishe nema
Igrao tamo, igrao vamo, bio najbolji tamo, bio najbolji vamo. Zasto on nije otisao u NBA?! Nije kosarkas bez NBA!
pa nemoze svak ni biti gradsko djete sta ces
MIRZA HVALA TI I NEKA TI JE LAKA CRNA ZEMLJA AMIN
Mirza hvala ti...
VJECNA TI SLAVA I HVALA .
Slazem se s tobom da treba gledati u buducnost, to je na nasim prostorima nepoznanica, a posebno ulaganje u mladost, pronalazenje novih talenata, podrzavanje, guranje.. To receno, one koji su bili i nesto znacili, ne trebamo zaboraviti. Ipak se lijepo sjetiti i izraziti postovanje onima koji nisu vise medju nama.
jedan od rijetkih muslimana kojeg sam volio i postivao. ovo ostalo je za avganistana