Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bgm je Majstorović ubo kad je reko da će bit snijega u maju. Nije meni za Bjelašnicu i njihove goste, meni je za moj krompir i luk.
Moja bašča zatravnila kao da nisam ništa zasadio u nju...
on svake godine kaze bice snijeg u maju .... ps. zato je seve i otpjevala viĐela sam snijeg u maju ... jer vise nije mogla da slusa Majstorovićevu prognozu
Mogu jedino babini sinovi, I ratni profiteri da se penju gore! Obicni narod nema za doline, a kamoli za planine!!!
taj obicni narod ne samo da je lijen, nego i baca smece u rijeke! (cast izusecima)
Potpuno si odluto na drugu temu ;-) Sigurno si se nasao babin sine, ili Mozda babin ratni profiter???
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Svi se raduju ljepšem vremenu? Koga vi farbate? Snijeg u maju, depresija stisla, svi gledaju u sivo nebo, sunca ni za lijek, kišurina, odroni na cestama... obilazak kroz Nemilu....sunca rijetko ima i u avgustu. U onim strmijim predjelima od 11,30 do 15,00 sati pa tko uhvati...
Voli nas Bog dž.š pa nam šalje snijeg, jer zna i on da ga nije slao kada je trebalo u decembru, januaru, februaru. E neka vala Bog nas sve nagradio, mi Bošnjaci smo najsretniji narod na svijetu. Možda nemamo visoke tehnologije kao Njemci, Amerikanci ili Japanci, ali sreća nije u tome. Sreća nije ni u novcu. Sreća je u sitnicama. Sreća je u tome da se svi pripadnici jednog džemata slažu. To su mudre riječi našeg budućeg predsjednika Fahre Radončića, nikad te riječi nisam zaboravio sa SBB skupa u Brezi.
Ima li izvješća kako je stanje na ŠETNICAMA???
vidio je njega Majstorović prvog maja
..........neprocjenjivo...............http://www.youtube.com/watch?v=Ce6cTxhYiHw
Kako volim ovu pjesmu, podsjeca na djetinjstvo. ;-)
http://www.whatsupcams.com/wucf_mod.php?id=ba_bjel1&autoplay=true&width=768&height=480
Majstorovicu koliko godina imas? "52 do 55 godina ... mjestimicno 53 , a uvečer 54., ujutru moguce 52., a tokom dana i do 55."
Kazu Majstorovic zadnji put pogodio prognozu '75