Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predivno, napokon nesto pozitivno u prihodu razvijanja naseg turizma. Nadamo se da ce i u narednom periodu biti ostvarene ideje ZUPB*a , u cilju povecanja kvalitete i kapaciteta usluga nasega turizama. ZOI\"84 vam zeli sve najbolje u daljem radu. Sretno
Ja sam jedan od Pasvandzija i PoNoSiM se naravno:)) ... poZZ i hvala vam.
ekstra.....fkt....samo da se to odrzi...
fhdqq@ Sta je peredu sta ti smeta nase lijepo seher sarajevo. izvoli u sumsku dok jos traje,a kad netsne nestace i tebe u BiH-Sarajevu. Vi ste cetnici naucili kad se serete da se ne operete nego sve rukama polizete fujjjjjjjjjjjj. Samo jos malo bice i nase Sarajevo kao sto je nekad bilo da dusmani cetnicki crknu od celija do suma.
kako je krenula imigracija u Sarajevu bolje da pocnu dijelit letke tim domacim doslama neg turistima...lijepo je znat historiju Bascarsije ....oni koji su je znali davno su nestali...il su duhovi tog grada....
stvarno bezobrazluk kako samo izmišljaju šta će sve nabit u grad, pored zelenih trotoara i ova glupost. A onda se bune kad im kažu da ih interesuje samo Sarajevo. U drugim gradovima se skpava od gladi, a vamo oni koji su došli iz p.... materine izmišljaju gluposti kakve niko prije njih nije izmislio
ideja za pohvalu, jos kakvu opasnu diskoteku da skontaju.... :)
brosure o zanatima i historijat. jel to donosi pare? treba napravit nacin da turisti trose pare osim u cevabdzinicama, znaci vise nocnih klubova i kafane koje rade non stop.
Ideja je za pohvalu. Mislim da bismo trebali prestati obracati paznju na ljude poput fhdqq. Pozdrav.
Ti se javi \"fhdqq\" - vi ste navikli i bez vode, a vala i po kucama bez poda - gdje hrakne tu i jede. Svaka zemlja gaji svoju tradiciju, neka, vrijeme je doslo da se i Bosna budi! Crknite dusmani!
Pasvandžijo, tako ti zanata, PRIJAVLJUJ ILEGALNE TURISTIČKE VODIČE! Ne plaćaju poreze i takse, meni hljeb i kruh oduzimaju. Ruše ovo malo države naše koja u korupciji do grla grca. Kakava je takva je, nemamo druge, a oni, malo po malo, mic po mic = 2 mica, ruše li ruše! Živjele pasvandžije i oni koji ih ponovo uvedoše!
napokon nesto pozitivno u ovom gradu
Odlična ideja! Naziv i opis posla pasvandžije razumijem kao neka turistička patrola, turistička policija, ali i malo više jer prijavljuju sumnjiva lica i sumnjive pojave. -Pasvandžijo, jarane, koja je ono planina, pokazuje prema Sedreniku. -SkadUrilja. -Kako ba, SkadUrlija? -Eto, fino, kada mogu VelUšići, može i SkadUrlija.
odlicno, trebalo je i prije ali ikad nije kasno. prva stvar, ali pobogu ljudi, nazor hoce da uvedu naziv pasvandžija, a da bi, valjda, izgledalo \"autohtonije\". niđe veze - zna se sta je pasvandžija. pasvandžije čuvali sigurnost i imovinu čaršinlija, a ovi \"zbog sigurnosti ne smiju po noći\" smješno......... ponavljam da je ideja dobra, odlična, ali nemojte taj naziv \"radnog mjesta\" obezvređujete starinu
jebem vas i vase zaostajanje za svjetom. Vratit cete se u kameno doba uskoro..Bosnje