Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
slika vam je stara makar 10-tak godina..bravo bravo!
Na Arizoni otkriveno 450.000 KM krivotvorene kineske robe??????? Na Arizoni otkrivena krivotvorena roba iz Kine u vrijednosti 450 000 KM!
Meni nije jasno kako ovi nasi inspektori znaju sta je krivotvoreno sta nije,kad su seljacine koje nemaju pojma sta je original sta nije posto se ne oblace u armaniju u milanu ili lui vuittonu u parisu?sta oni znaju bogati?điberi
hahaha crkavam pa onda treba pola bosne zapljeniti.Ovo po pijacama imaju papire o porjeklu jel?Crkavam
goni Hi u posavinu nek za kaznu kopaju krompir
Jel se to radi o krivotvorenoj robi iz Kine ili je neko krivotvorio Dinsesku robu? A sta su ti to suncanice, jel to kad te udari sunce u glavu ?
koja budala ce kupiti kineske suncanice ljudi cuvajte zdravlje, cuvajte oci
sirotinju fataju je.b.em im um.rle
pa jbt slika je od vremena kad kinezi nisu ni znali za nju..
I to je vama kao nova vijest???
Arizona Dream
a bugari usli u sofiju.
jesam prno kolje za oči >.