Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koje razočarenje, ja već naš'o i smještaj u Bagdadu..
pa mi nemamo jaro ni za tramvaja,a ne za irak :) ajde mani te se suplje....
U Iraku ima procentualno u odnosu na broj stanovnika BiH jako puno gradjana sa BiH pasosom koji rade u Irako, pogotovo u Basri i Bagdadu. Kad se kaze "nemoje putovati", ne misli se na turisticki aranzman, nego i na POSLOVNI, a ti bi trebao da znas da u Iraku posluju u BiH firme, a pogotovo Energoinvest.
@drugovi.carice,Sta cekas, eno Bilal Bosni oprema sve ko hoce u Irak i Sham pa ti razguli ako ti se ide.A on bezbeli sjedi u svojoj kuci u Buzimu sa cetiri hanume.
E da hoce svi da otputuju.. :D
Za ove sto daju glupe komentare: u Iraku rade Bosanci, Srbi i Hrvati u energetskom sektoru poput sarajevskog Energoinvesta. Za sada je siutuacija u Iraku katastrofalna, a sta muslimanski terorisiti na sjeveru Iraka rade nije normalno, vec je bolesno. Zar je za vas: - zauzeti Tursku amabasadu u Mosulu - drzati oko 50 ljudi kao taoce - uvesti sertijat preko noci (odsjecanje ruku, bicevanje zena ako im se sta "vidi", ...) normalno????????????????????
Kakvi militanti, to se narod Iraka bori za slobodu i skidanje marionetske Vlade.
Upozorilo-ne upozorilo,ko je nanijetio da ide,otici ce!
Kaze nemiri? Pa tamo traje rat haman 15 g vec je. KOji ste vi debili
Ja nemam ni za pasos, a jebe mi se i za Irak i Sham i ostala sranja,
Samo da mi ne zapale vikendicu... :(