Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zakon o osnovnom obrazovanju garantuju učenicima, pripadnicima konstitutivnih naroda, pravo da pohađaju nastavu na maternjem jeziku. Mutabdžija nije imao komentar. PRAVNO je ODGOVORAN.
braćo Bošnjaci i roditelji držite se i budite uporni ne odustajte od zahtjeva !! A nemoj te niposto da napustite Podrinje i odete to njima i jeste cilj , niko nas ne moze protjerivat sa vijekovnih ognjista !!! Nisu nas mogli puskom da uniste sad hoce papirom i olovkom !! A mi svi Bosnjaci treba da slijedimo primjer ovih roditelja kad nesto hocemo treba da budemo uporni i ne odustajemo od svojih zahtjeva ali mi nazalost sutimo zato nam se i desavaju svakakve lose stvari zato trpimo
zasto pise "bosanskohercegovackogentiteta"....nema potrebe da se trose tolika slova kad se moze jednostavno napisati rs :))))))))))
Genocidni narod nastavlja genocid. Da mogu svu povratničku Bošnjačku djecu bi poslali u grobnice kao što su slali kad su genocid vršili: http://img83.imageshack.us/img83/2388/suha14xi.jpg http://img99.imageshack.us/img99/9544/suha42hm.jpg http://img83.imageshack.us/img83/2748/suha25yy.jpg