Komentari (353)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ja se odričem rada u Njemačkoj u znak protesta i idem kod vaših begova koje ste napravili da radim
Bosne ce biti 1000 godina nakon sto Njemacka nestane.
@UsernameCopied 👏👏👏
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
A ne odrices se hr putovnice? 😁
A ja budaletine majke ti mile.
Ovo je prijelomni trenutak. Sljedeća dva tjedna su kljucna.
Nećete dobiti fildžan državu iz koje ćete piti kafu s kajmakom a da većina stanovništva u toj vašoj zamišljenoj državi jede toz! Udar na vas i vaše bližnje koji provode kriminalne aktivnosti nije udar na Bošnjake! Odluke Šmita da se pokrenu stvari s mrtve tačke nisu udar na Bošnjake! Poradite na vlastitom nacionalizmu i fašizmu koji provodite čak i nad muslimanima!
Svakom iole informisanom i obrazovanom pojedincu jasno je da sve što radite stoji u suprotnosti sa porukama Musafa! Imate vi dosta posla u svojoj avliji. Zar ne vidite koliko malo pojedinaca plaća zekat u vašu kasu? A broj pravnih lica (stranački podobnih) koji plaćaju zekat vama - raste. Zar ne vidite koliko malo pojedinaca plaća islamsku članarinu? Probudite se i ne zakuhavajte.
Gospodo dušebrižnici objelodanite i suzbijte ilegalne aktivnosti u IZ, ne štelite pojedincima ramzanske aktivnosti po bijelom svijetu, ne krčite prve safove za Bajrame kako bi se ulizali jednoj stranci, ne izjednačavajte vjeru, državu i bošnjaštvo sa jednom osobom, jednom strankom, jednom porodicom (vama) izabranih, ne pozivajte na nasilje i nemire, i sjašite više ovIM narodIMA s grbače.
Nije vam ovo muslimanija. Bolje bi vam bilo, bogu ugodnije i korisnije da riješite nepotizam u IZ (pola Tuzle si doveo za sobom Kavazoviću u Sarajevo - ništa protiv Tuzlaka, već protiv nepotizma), plaćajte porez, ne dajite uposlenicima dio plate "na ruke" kako bi izbjegli plaćanje poreza (tako će isti ti zaposlenici imati i bolje penzije), ne finansirajte političke partije sredstvima iz Bjetul mala, smanjite trbušine i ne budite rastrošni, poštujte zakone!
“Uvijek ću braniti svoju domovinu, a to je i sveta dužnost svakog muslimana." Kavazovićeva domovina? Sveta dužnost muslimana? Znamo kako su završili svi "sveti" pohodi kroz historiju - ubij drugog i drugačijeg, osvoji tuđe, ukradi, opljačkaj, siluj, a onda nađi opravdanje u svetim knjigama za svoja nedjela. To su vam svete dužnosti?
Velika steta. A jesel otkazujes i od eura koje si pokro da mi je znati
jbt. vas sam se naježio@
Nazivate te Hrvate i Srbe nacistima???Sram vas bilo..to pokazuje da ste vi nacist…Ako je par ljudi napravilo nešto ,vi nazivate Srbe i Hrvate nacistima…dno ste dna i širite mržnju medju narodom…poštujem sav pošten narod bez obzira koje vjere,ali vi kao reis ,širite mržnju ,zbog takvih kao sto ste vi i jest ovako stanje kod nas!👎
"Patrick", Shut up!!!(zavezi)🤨
Tacno se pitam sta si cekao do sada....!!...idi bolan drzi se te penzije alaha ti....popusti nas i boga ti...
Armani reis sve reĉeno...
vratiti SDA inace Dino Abdic i ostali nas unistise
Vidim ovdje sijaset nekih "duhovitih" mislioca koji pišu komentare tipa - zaboli Njemačku neka stvar, ne znaju ni ko si, ni šta si. I sve je to tačno, ali ima tu i druga strana medalje. Ponos se ne prodaje ako je stvaran. Stoga, Cerić ima šta da vrati Njemačkoj za razliku ovih koji se šegače s njegovom gestom, ma kako simbolična ona bila.
Čitam komentare ovih naivnih Bošnjaka. pa kažu, ne treba im Islamska zajednica BiH, ne treba im ovo, ne treba im ono. Evo ja sad javno pitam sve ove dobre Bošnjane, šta je to ispralo vaše mozgove i šta je uzrok vašoj kolektivnoj amneziji. Znate li vi naivni Bošnjaci da Vam devedesetih godina nije bilo Islamske zajednice i Stranke demokratske akcije ne bi Vas danas bilo ni na mapi ove zemaljske kugle.