Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka mu čast
Bila bi svaka cast da ga nisu uhvatili, sad je naebao
bravo majstore
Hallal mu bilo
Zezbuti banku je sevap
Da bog da da ga nikad ne uhvate
Para nema😂
Ljudi znate li vi citati sa razumjevanjem? Frajer je kao vlasnik pravnog lica ( firme) podigao kredit u banci koji nije vracao. Kao garanciju im je dao mjenice firme koju je vjerovatno zatvorio i koja nema imovine u vrijednosti kredita. Kad je saznao da ce mu ici ovrha na njegovu privatnu imovinu on ju je prodao. Nije moralno ali nije ni nezakonito.
ali banka je prva počela🤣
Mogu samo da placu. Da nije po zakonu ne bih se mogla ni prodati. To sto je on preduhitrio danku nije krivicno djelo.
Šta je samo nekretnina prodato iako u sudu postoji obustava ili nešto. Šta misliš zašto ovi što teguju nekretninama obavezno imaju "svoje suce" i "svoje ljude" u katastru i drugim mjestima generalno, nego da im dojave ove podatke. Sitni muljatori se pobrinu da neko napravi "malu grešku" ali to ne ide protiv banke koja ima čitav pravni tim, tu samo može biti žrtva naivni kupac-geađanin.
E nek je neko i bjelosvjetsku lIhvarsku bandu zeznuo lopovluk mu se pozlatio. Od svake transkacije i vođenja racuna oni lihvare pare od građana godinama.
eat the rich
Da nije Goran Babic,poznato dubicko korupcijsko prezime..
Bosanske Dubice
Ovo je Ginisov rekord,neko uspio banku ostetiti,aferim ljudino...
Nastradao je onaj kome je prodao, jer će banka u sudskim postupku uzeti tu nekretninu sebi. Onda će ovaj morati goniti prodavača skupa sa sudom.
Bosanske Dubice, Bosanske!
jbg, ako je Dubica "Bosanska", onda i ulicu "Ferhadija" treba vratiti u "Vase Miskina", a našlo bi se tu još mnogo kritičnih izmjena. Prvo očisti svoje dvorište pa onda okolo laprdaj
Isti slučaj moj prijatelj ima. Bio žirant, limkupio stan od 100 kvadrata u jednom gradu i nije vraćao kredit. Banka se spremi da ovom mom prijatelju uzme poslovni prostor, ali je on to doznao preko svojih poznanika, sve prepiše na kćerku. Ovi došli i ostali zapanjeni. Zuže moga prijatelja koji je evo šestu godinu na sudu, a niko ne ganja glavnog dužnika, on uziva u stanu od 200 kvadrata...to je isti slučaj..
Samo ti tako misli, sve troškove suda će mu isporučiti, a na kraju će nekretninu oduzeti, kad-tad. Zna se zakon i procedura vezana za prodaju (takve) nekretnine, a osim što će banka tj njeni advokati to izgonjati na čistac, još neko može otići u zatvor. Banke imaju hiljade takvih, ali vrlo malo njih i samo oni koji imaju nekog moćnog da ih pokriva mogu banku "zajebat" na slične načine.