Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva vrhunska koalicija seru jedni po drugima i onda kad dodje raspodjela pozicika svi su braca. Treba ratovati protiv ovih uhljeba. Dabogda im se sve vratilo.
dabogda tako i sifilis između sebe dijelili :)
Polahko, nigdje nam se ne žuri.
Haj ti prvo donesi na papiru većinu u oba doma pa onda tek možeš dijelit mjesta.Ta prića o državotvornim strankama to ožeš prićat po drežnici kad ste povlaćili vitalni nacionalni interes radi opstanka u vlasti onda ste se borili za državu al u racku.
Zar ne trebate prvo uhapsiti Alispahića, Mujezinovića, Muslimovića...tako rekao Sefer pa onda ručice
Seferu se Bakir zakleo Allahom da mu nije pobio familiju i sad je i Sefer pojeo sve sto je posro pricajuci protiv Bakira,silne knjige i filmovi,nista vise nije vazno jer su se docepali fotelja.Bakiru se inace kao ober vjerniku koji ovoliko pljacka i unistava drzavu i narod mora vjerovati kad se zakune.Tako su do nedavno lazni invalidi koje je SDA uvodila u pravo dobijali invalidnost,dodju sa dva svjedoka i kovertom za ministra Crnkica i doktora i svi kazu Allaha mi i lik koji se penje po skelama dobije invalidnost 90%.
Sefer - superborac i superheroj Jerlagic - ustao iz mrtvih ASDA - sta god da to znacilo... kao dodatak "temeljnim" strankama SDA i HDZ Jadna nam majka!
Šta Đeko misli o ovome?
ciŠup jedni nista ne radite....