Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bake na haparatima kod Sebije jos malo pa i Dodo
Taj Delimustafić neometan krade već 30-tak godina, nije čudo da u jastuku drži "veću" količinu keša . . .
Ovaj Delimustafic od 89-te znaci skoro zadnjih 30 godina iz Aferu u Aferu , od Cenexa , sverca, preprodaja stanova i tako , covjek je svako malo u nekoj korpuciji , i tako skoro 30 godina , stvarno se trebamo zapitati gdje zivimo , jos samo sto nisu ukrali vodu i zrak ( a i to ce uskoro) , nigdje manje drzave a vise lopovluka
Alija, Juso, jeste i vi Lelu jebavali u dupe?
Šta znači veća? Jeli to više vreća?
Odakle ti lova frajeru, odakle ti lova :D Sada ces da pjevas kao kanarinac :)
Alija Delimustavc je kadar Fikreta Abdica i jedan od najgorih veleizdajnika Republike bH, koji je usko saradjivao sa cetnickom JNA. Tokom opsade Sarajeva Delimustavic je imao Cenex companiju koja je pravila upaljace u sred Sarajeva. Ni jedna cetnicka granata nkada nije pala ni blizu te komapnije tokom cijeole opsade.
Što nejave da su u okolini Laktaša!
A KO JE OVOG BIVŠEG MINISTRA (POZNATOG KRIMINALCA) ŠTITO SVE OVE GODINE?! I NJIH TREBA UHAPSITI! A JEST' MI DRAGO! NAPOKON KRIMINALCI DOĐOŠE NA RED! KAD SE NAŠE DRUŠTVO PROČISTI OD OVOG ŠLJAMA, LAKŠE ĆE SE DISATI!
Imas milione i umjesto da ih polako trosis postanes proklet i hoces jos,e nek si dolijao
Delimustafic koji je bio direktor CENEX-a,prije rata je kupio zemlju(livadu) kod Energoinvesta na Stupu (blizu Tibrinih zgrada kod bivseg restorana-hotela UNA) za 200,000 DM,prodao je prije 2-3 godine Tibri tih 13 duluma za cca 13 miliona maraka.I opet u kriminalu..Pljuc!!
OZEZI PO MAFIJI,,ALI ODUZIMAJ PARE,IMOVINU PRODAJI,,,
ovce bleee bleee bleee
AKo Fahro ne dobije 3 godine zatvora najkasnije do kraja 2017 odričem se državljanstva BiH. Al haj ga osudi kad drži ALijinu državnu mafiju iz svoje Crne hronike u šaci. Vidimo ni sudije se ne libe da naglavice ulete u BIZNIS !
moras milju maraka platit da se ispises, bolje nemoj
Strašno, kupovao zemljište ARapima U KEŠU , a Karađić je prijetio Srbima ako Bošnjacima i Šiptarima prodate i saksiju zemlje ubiću vas !! Za Arape ne psootji neka usmena zabrana pa je spretni Delimustafić samo koristio rupe u nepisanim valškim zakonima
koristio je i rupu kod gosp. Lejle Fazlagic
I kod Dodikovog kuma je na granici pronađeno 400 000 evrići u džepu ! I ništa. Živ i zdrav i napada islamske ekstremiste !