Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smijeniti nesposobnog i glupavog Vedrana Mulabdića!
@PandorInaKutIja JOŠ MU FALI GOSPODIN “KORIDOR WC” KOJI GA JE POSTAVIO NA TO MJESTO...
zbog cega? mislim da ako vec treba smjenjivati onda treba smjeniti Halilovica... a bit ce smjena sda kriminalaca u narednom periodu..
U normalnom, uređenom društvu ovo troje bi sutra podnijeli ostavke. Koji izvještaj? Šta če reći? Šuplja priča.
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... REF. 2x Sve mi uzelaaaa aaaaaaa sve mi uzelaaaaaa
Ko će odgovarati za neosnovano privođene i od torture unakažene momke iz Republike Srpske?! Tužbe su podnijete!
Dalidi, pored niza neuspjeha, dat je jedan ovakav slučaj ?! Molim?!
Sve se zna,ali nema materijalnih dokaza,nazalost :(
To su njih dvojica zakuhali na smjeni! ”Ovdje je Istocno, ma ne seri kad znas da je linija pomjerena 300 metara.... pang, pang... e jebiga druze... jebiga i ti...”
Preciznost,grupacija ispaljenih metaka,hladnokrvnost i gnusnost djela govori da je u pitanju profesionalizam u pitanju manje svojstven grupama koje se bave kradjama ovog tipa.Nije na nama da spekulisemo postoje ustupljeni sat.snimci i do u detalj kretanje svega tog jutra ali odgovora nema i vjerovatno se trazi zrtveno janje.
Tolika se halabuka digla i na kraju nista. Ali istrazitelji nikako ne spominju poznate cinjenice a to su da su policajci bili totalno nespremni i u vozilu sa ugasenim rotacijama. Iz toga se moze sumnjati na dvije stvari: 1. Da je bila klasicna sacekusa sa namjerom ubistva policajaca ili 2. Da su kradljivci bili prijatelji policajaca i nisu ocekivali napad.
Nemojte molim vas da Dalida Burzic podnosi izvjestaj!! Molim Vaaas, Allaha vam!! Bit ce da ih je ubio Ljubo!!
Smijeniti nesposobnog i glupavog Vedrana Mulabdića!
Vidim da si iz stranke ili halke koja je jako zainteresirana za tu poziciju u KS.
smjeniti ih sve , nesposobni uhljebi.
Sazetak izvjestaja:Polako,sabura,rjesice se...
Smijeniti nesposobnog i glupavog Vedrana Mulabdića!
Smijeniti nesposobnog i glupavog Vedrana Mulabdića!
Smijeniti nesposobnog i glupavog Vedrana Mulabdića!
Smijeniti nesposobnog i glupavog Vedrana Mulabdića!
Smijeniti nesposobnog i glupavog Vedrana Mulabdića!