Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zalosno je vidjeti da svi odmah misle da je covjek lopov samo zato sto je kandidovan !!!
Kakva država takvi će nam biti i predsjednici.Žalosno je da za ovog čovjeka nije čulo 90% stanovništva.Izgleda da je samo bitno kandidovati nekog iz svoje stranke pa ako prođe prođe.Mogao bih se i ja kandidovati kao nezavisni kandidat. Još nije kasno.
Kakav neozbiljan članak, kakav neozbiljan autor, kakva smijurija. Autoru čestitke. Položio je kolokvij iz poltronstva. Baš ovako se piše tendenciozan članak. Bravo ! Predlažem da sad polaže kolikvij iz istraživačkog novinarstva pa da nam objavi sve detalje iz života i rada ovako ozbiljnog kandidata za člana predsjedništva. Red je da saznamo i ono što je pod tepih gurnuto. Kuda ide ova zemlja, kuda ?
kmelj,definitivni idiotski komentar mjeseca
@kmelj .a sto ti je smijesno Mujo? Ime kao i svako drugo. Ima kod Hrvata Gjuro!? ima kod Srba Djuro? Zamisli da ja kazem da su meni ta imena smijesna, a? Uvidjas li da si fashista? Vicevi o Muju i Sulju su smisljeni da se jedan narod ponizi i omalovazi ali... sve ce to da ispari. Vjeruj mi, ima jako puno imena na koja se covjek moze smijati ali ne radi to: Momcilo, Dragisha, Urosh, Nemanja, Vukota, Krsto...
Ovaj se kandidovao samo da uzme glasove Spahicu. Steta sto ce Spahic umjesto dva dobiti samo jedan glas...pitajte hobotnicu ako ne vjerujete
Bolje i Krajšnik, nego neki od ovih ovdje Sandži. Kad već Sarajlije nemaju svoje ljude. :(
Hahahaha ma ovo je komedija,da covjek prosto ne povjeruje sta se desava
Samo si nam jos i Ti falio,Mujiceeeeeeeeeeeeeeeeeeee....
budala, pijanac, prelivoda
Cim je Mujo, j.e.b.a.j.i. ga. hahahahaa Meni ovaj naslov pravo smijesan...cuj Mujo...HAHAHAHA
na tri fakulteta predaje...ili je pohlepan ili jako vrijedan:)
malko sam zbunjen ...
hahahahahahahahaha