Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rekorder po dugovanjima poreza u Federaciji BiH, koji definitivno zauzima zasluženo prvo mjesto na listi dužnika je Javno preduzeće Željeznice Federacije Bosne i Hercegovine, sa ukupnim dugom od gotovo 73 miliona eura čiji je direktor Nedžad Osmanagić kadar stranke SDA. Sudbina ovog nekadašnjeg džina služi kao upozorenje svim ostalim javnim preduzećima: maštajte manje, radite više!
Dolje ljaga iz SDA! Dolje veleizdajnici koji kupiše TALGO i EMV, koji nikada ne provozaše i valja ih sada prodavati upola cijene nekome.
SDA je uništila ŽFBIH, nadam se i mislim da je krajnje vrijeme da se situacija popravi