Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
republika srpska je koperativna i uvjek postuje medjunarodne ugovore...cekamo da bosnjaci ispostuju 93 presude ustavnog suda
kakav narod takva vlast...odavde se treba odseliti...
Sejdic i Finci se mogu vrlo lako rijesiti, dovoljno je da se vrati cetvrti clan predsjednistva BiH koji je ukinut na insistiranje posrbljene i pohrvacene manjine u Daytonu i stvar je je rijesena. Neka se bira zastupnik "ostalih" i neka se bira sa cijelog podrucja BiH, ili sa podrucja gdje "ostalih" po popisu ima vise od odredjenog procenta, recimo >3%. I rijesen i Sejdic i Finci i Vijece Europe.
ali tračak nade dali su mladi iz Jajca koji su pokazali da ne žele biti razdvojeni ------------------------------------- Jah, tamo gdje su Bosnjaci vecina, a uveli im "hrvatski" kao maternji? Sto nisi klosaru spominjao Stolac sve ove godine?
Nemoj da ti Jajce bude ohrabrenje, tu su Bosnje vecina, to sigurno neces vidjeti u zapadnoj kod HDZ aparthedlija.
hahahah
nadimak Munža
ima li kazna za njih... a ne za narod.
Bitno je da je Muižnieks zabrinut i iznenađen, to će nas sigurno spasiti.
Šta briga našu elitu šta vi pričate? Dodju, urade nekakvu analizu, utvrde stanje i odu...odgovornost ništa? Ko će da odgovara, ko će da nadoknadi štetu?
jedva procitah prezime... je dva
Jeste vala, sabahile. Nakon 3ćeg pokušaja preskočih