Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daning Krugerov sindrom. Pročitajte malo o tome, prepoznaćete gomilu političara i tajkuna u tome.
Prilično tanka priča. Nema zaključka o načinu izlaska iz krize. I osnovac može da prepozna i osjeti posljedice, nezna da nađe izlaz iz situacije. Vi, mlade junoše , dajte nam izlaz!
Nije reforma kretenski zakon o radu koji ide na ruku samo ratnim profiterima i tajkunima koji su opljačkali sve što se moglo opljačkati.Nije reforma,rad na crno,rad bez plate i doprinosa, siva ekonomija i korupcija.Ako je strateški cilj BiH da iseli one koji rade nešto konkretno,odnosno produktivnu radnu snagu, na dobrom su putu.BiH ovakva kakva jeste ne treba nikom, možemo se na nju posrati.
Kakav ruralni razvoj...Ne mogu oni nista razviti osim dodatnog gnjeva. Cuj referendum. Cuj ..beni dan RS. Who gives a fuck... Zaposlite ljude mamu vam... Ne moze nista ovdje jednostrano... kad ce to Srbi da shvate !!! Samo KOMPROMIS... Ne moze 9. januar i vozdra...Hajmo sad ekonomija...majmuni jedni...
kakvi ba strateski dokumenti....kakva ba poljoprivreda.....cuj reformeeee pa imamo mi vaznija posla....referendum....burkini....jezik...nazive skola.......
_"Dakle, političari iz RS-a su bez ikakvog razloga onemogućili poljoprivrednicima da dođu do poticaja čija je veličina 130 posto od iznosa koji su svi nivoi vlasti u BiH dali za poljoprivredu u istom periodu." Ovo je samo jedan u nizu "bisera" Dodikovog rušenja države BiH! Kada će se on već jednom naći iza rešetaka?!
Sta ce onda radit oni kojima je obecano 100.000 radnih mjesta, dragi moj glupi narode.
Daju džabe 635 miliona KM , a naši bogataši na vlasti ne daju ? Pa ne znam u čemu je ba zapelo, sigurno što su ti bogataši ostvarili bogatstvo na SVOJIM ROBNIM KUĆAMA i lobijima KOJI ŠTITE SAMO INTERESE UVOZNIKA poljoprivrednih proizvoda, koje prodaju u svojim dobro smještenim i monopolski usmjerenim ROBNIM KUĆAMA: Istovremeno preko svojih nezavisnih medija stalno nariču i kriče nad svojim UGROŽENIM narodom kojem baš eto ti isti POSLA NE DAJU 635 milona KM , A OTIMAJU HLJEB ili KRUH iz usta !
Super, manje sda-u i ekipi da pokrade!
a iz sdp-a kao posteni i nema korupcije. sve su to ista govna. treba traziti alternative i dati sansu novim strankama. nema se nista izgubiti.
@I da imam odkud mi Kazem i ekipi!