Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cime doticni dokazuje daje to zapalio neko od Srba veoma je moguce daje zapalijo sam sebi radi propagande ili neko od njegovih muslimana radi nekih nerijesrnih njihovih sporova Bitno je izaci u javnost sa orgijanjem za posledice niko nezna kakve mogu da budu
nekom rat, a nekom brat, to je tako oduvijek bilo i biće
Ne laprdaj muftija !
šta tebe briga muftija uči vjeru ako već hoćeš nešto nekkao se samorganizirajte u samodbrani nema drugog načina, nećeš dopustit da te neko šamara i bije na svom imanju zaboga.
Treba se organizovati i naoruzavati. Kad krene opsta mobilizacija OSBIH treba se biti spremni na konacni obracun sa cetnicima...
mojne disra hodza
Ne znam samo koji qurac se ti mješaš u politiku, izgleda da je došlo vrijeme kad hodže umjesto da se mole upliču prste u politiku da pokupe što para kao i ovi sa vlasti, uostalom i oni su njihovi igrači.
neko mora reagovat, izaći u medije,kad nećeš ti eto ima hodža koji hoće,koji se neboji dodika,šute zlatko,bakir,sulejman,fahrudin,a oni bi trebali da malo više bore se za bošnjake u ers
Nije njima stalo do tebe i do mene, jebe se njima ko je bošnjak, a ko je srbin i hrvat.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jarane tako ti je od kraja rata, a ti se tek sada javljaš. Jedino što možemo jeste da i mi udarimo po njihovim, ali ne, mi srbe u FBiH stavljamo na najveće pozicije i ulizujemo im se ko kakve pi***.
Hajde Boga ti, Srbi u Sarajevu žive bolje od 95% Bošnjaka, dajemo im sve da bi drugi mislili kako smo mi dobri, tolerantni. A znamo kakva smo nacija.
>Mi nismo kao oni, mi ne mrzimo oplakah
PRIKAŽI ODGOVORE (1)