Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čovjek koji zaslužuje sve pohvale za svoj rad !
Mufide lupaš. Ako je tako zašto je SAD napravila toliku ambasadu u Sarajevu !? Oni ne pridaju važnost stanovništvu, ali ovom prostoru budi siguran da itekao pridaju važnost.
*Ko god pobijedi na amerčkim predsjedničkim izborima, vodit će politiku u skladu s interesima vojno-industrijskog kompleksa, naftaških i farmaceutskih transnacionala, GMO lobija...* to je to. -Dobar tekst
Sarajevski Trump, fakin i švaler sa leptir mašnom i manirima koji je kao zaslužan član Sarajevskog mindera dobio sve privilegije i namjestio svoje familijarne uhljebe, od djece do sestrića Mirze Hajrića, napravio ih elitom i velikom gospodom.Dok je bio direktor televizije nije se kažu znalo ko koga praši, a sve su ko radili za Sarajevo, BiH i napačenog Bošnjaka, taj je u ratu teletinu jeo i skupa piča konzumirao uz neizbježan SEX, koji je porok ovog starog vragolana.
teletina, pica i sex..?u cemu je problem? ti kao ne bi?
šteta što ovog kalibra ljudi nema više u medijima, veliki pozdrav gospodinu Memiji
Botuuuu
Kažu da im ,ni 90-ih nismo bili interesantni!
osvojise nas bez ispaljenog metka..koji smo mi kreteni
Pa neka nas konacno ili pomnoze sa nulom ili zaokruze...