Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZASTO DA SELITE IZ SVOJIH DOMOVA.DOVOLJNO SE SELILO 90TIH.ISELITE MAMICA ,NJEGOVU RODBINU KRIMI DZIMI I SVE KRIMINALCE KOJI GA PODRZAVAJU I IZDAJU DOZVOLE.SVE STO PODU RADITI RUSITE I UNISTITE.
"zastitite nas ili cemo morati iseliti", upravo ovakav luzerski da ne kazem pi*kasti mentalitet i jest razlog sto smo 30 godina u pojati od drzave...Tu nema boljeg sutra dok se par glava ne razbije sigurni budite, kakvi mirni protesti i gluposti, tu se raja skupi i odgovorni u gepeku provozaju, zakoni su stvoreni da sluze smrdljivim kapitalistima.U nas je ocigledno narodu jadnom lakse dignut sidro i napustit dom nego uradit nesto konkretno po pitanju svoje zajednice...
Je l' ono pise na transparentu : Glas Građana???🤣 Zasto ne pise glas konstitutivni🤣
Protestuju zbog solarnih elektrana, zbog vjetroelektrana, zbog hidroelektrana a nikada nisam vidio da neko protestuje pored termo elektrana koji si 95 posto veči zagađivači od svih ovih ostalih...
Bolje spriječiti nego liječiti, msm hroničnu opstruktivnu bolest pluća ili rak pluća, a to liječe pored svake TE.
Bili bi ok protesti da iko od ovih ima građevinsku dozvolu za kuću.
niste normalni.Umjesto zelenih borova stavljate crne solarimuse. To ce selo prokljucat preko ljeta kad im digne temperaturu sunce. Tjerajte to daleko od naselja.
Korupcija rak-rana BiH!!! Gradjevinska mafija hara svuda u BiH, nebitno da li je HDZ, SNSD ili SDA na vlasti. Treba se boriti svim sredstvima protiv! Gdje si sada EU??
Boli njih dupe sto cete se vi iseliti Mafija to i hoce!
U Hercegovini zakona nema
Nema ih ni u Bosni kada su u pitanju sprega vlasti i tajkuna. Nesto slicno kao u Palestini kada nicu izraelska naselja.