Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zbog ove gospodje treba da ovaj ciganluk fotkaju svako 10 dana i pisu o ovome... sve uposlenici gradske uprave. fuj.
:**** :))))
Još gospođa, vjerovatno, u toku radnog vremena, umjesto obavljajući poslove radnog mjesta, čita portale, pa je upoznata sa klix-ovim člancima. Nešto ne vjerujem da ih kući čita.
ja sad pitao Antu. On mi lijepo objasnio da je desna strana parkina za Hrvate a lijeva za Bosnjake. Tako da se ne dolazi u sukob. A i lijeva strana je mnogo svijetlija jer nema hlada tako da se i tamnoputi Bosnjaci mogu bolje vidjeti. I ne znam kakav je sad problem!?
Ma ne daj te lihvarima ni feninga :)
Ko ima para za auto, za održavanje, gorivo, registraciju, osiguranje, kazne za prekršaje, ima para i da plati parking.
Upravo iz ovog razloga što su se neki počeli praviti pametni i nalaziti načine da izbjegnu plaćanje parkinga u Tuzli su na nekim parkiralištima gdje je primijećeno ovakvo šošonsko ponašanje, postavljene dopunske table sa natpisom: "Naplata parkinga se vrši na kompletnoj površini parkirališta", pa ti parkiraj gdje hoćeš, ako si u okviru tog parkirališta tebi je platiti ili kandža na auto. Problem solved :)
Treba im samo poslati one frajere sto su po Sarajevu palili auta. Sve bi se to dovelo u red
Treba uzeti prut:)
Plaćanje parkinga - jedna od većih ovozemaljskih gluposti.
što ne uslika vaš reporter tu "gospođu"
De Antu zovite da on naplacuje parking.
kome u mostaru treba auto , za 5 minuta prepjesacis citav grad (ovi istocni , oni zapadni ukupno 10)
:))) vecina uhljebljenih dolazi iz okolnih sela (HDZ kadar, yebi ga), moraju u 6 ujutro poraniti da na vakat stignu... da vidis ujutro kolone niz balinovac, sve mrtva skutorija... yebi ga, da pjesace trebalo bi da u 3 po noci krenu na posao...
jesam, i to iz starog dijela grada, iz sokaka :D sto se tice toga na sta sad lici...znas kako kazu - dosli divlji i istjerali pitome... udji u bilo koju sluzbu, kancelariju, na salter - doceka te "ovi, oni, njiha, anamo..." ne pitaj, brate... u rijetkim situacijama kada ja primim neku stranku ljudi samo sto ne placu od srece sto je neko artikulisano s njima razgovarao :/ stvarno je rijetkost sada sresti iole pismeno gradsko celjade bilo gdje u MO :( sve kamenjari bez obraza i mozga. a ti iz Banja Luke? o, prekrasna Banja Luka... zadnji put bila negdje prije desetak godina... fenomenalan grad...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
I, onda kaže...neko mu izbušio gume...mrš stoko !!!
...gospođo iz članka, niste vi zločinci, samo vam je marka dimenzija svemira...