Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva jadna slika. Imam osjećaj da je danas u Mostaru gore nego 90-tih. Još malo pa će tamo radi utakmice morati vojsku na ulice poslati. Šta ova država radi od sebe? Radi šake pojedinaca cijeli grad (i država) moraju ispaštati. Pa identificiraj svakog pojedinca koji pravi nerede i pošalji ga tamo gdje i zalužuje biti. Naježim se kad oni psiholozi sve opravdavaju mladošću i ludošću. Sve to treba na tešku robiju pa nek se tamo odgaja ako već kod kuće nema ko da ga socijalizira u normalno društvo. *(-_-)*
Najbolje bi bilo da igraju svaki vikend dok se Velež ne vrati na svoj stadion.
A za one Hrvatske Policajce dole koji će ih štiti i kriti treba ponijeti lijeka u gepeku. Od 9mm do 7,65mm. Mamu izdajničku.
Samo mrtav Hrvatić od makar 16 godina može popraviti stvar. Pa malo mama neka plače na TV. Neka se zna ko je počeo.
Ide K.ašikara u Hrvate, qrče se samo jer nismo ih htjeli marisat.
Neka povedu i gospu, bem je u pakaš.
Trebamo svi bošnjaci ići dole. I neka svi hrvati dođu. I nema nazad, policija neka ide kući.
HRVATSKI ŠPORTSKI KLUB ZRINJSKI = Novokompovani vještački klub ko\' i jezik. Vrtolet = helikopter, Smećnjak = kontejner, Mlačnik = bojler, Dvokriška = sendvić, Uspornik = ležeći policajac, Raskružje = kružni tok, Atombena munjara = nuklearka, Okologuzno govnogutalo = šolja, Prstodrqajuća milozvučnica = gitara huhu :)
Pa zar oni nisu suspendovani koji navijaci
Ma sta cete vi bolan nema vas ni 700.000 dole u onom kamenjaru, zna se BIH je muslimanska drzava.
udri te mi i mamicu....u p.i.c.i.k.i.c.u smrdljivu
udri, udri baliju udri, udri baliju udri, udri baliju udri, udri baliju udri, udri baliju udri, udri baliju
Samo da ispravim ovog cajkana iz kantona SA. Kao prvo ne radis ti ni zbog Veleza ni zbog Zrinjskog nego radis za pare. Drugo, problem su uussttaasse i Zrinjski, a ne Velez i njegovi navijaci!!! HAJMOOOOO RODJENIIIIIIIII !!!
FREE US FROM MUSLIM TERROR!!!
Rece musljo nesot o vjestackoj tvorevini. Da vidimo: 1. bih nastala dejtonskim sporazumom napravljenim od strane medjunarodne zajednice 2. zastavu takodje napravili stranci 3. himna nema tekst 4. drzava pod protektoratom u 21. vijeku 5. ogromne pare se ulazu da se bosna ne raspadne ko puzzla 6. kad odu stranci ode i bosna 7. 2 od 3 naroda rade svim silama da uniste ovog monstruma od drzave mozemo ovako do sutra, ali nemam vremena, odoh rusit polako frankenstajna od drzave.
Neshvatljivo je da se ovakvo divljastvo hrvatskih patoloskih ekstremista ko i srpskih ekstremista i terorista ZAUVIJEK ne ZABRANI. OVO samo u BiH-i postoji nigdje vise.!
ne zaboraviti da je i hrvatska vjestacka tvorevina, kad bi dalmacija i slavoija, ko i krajina zatrazile autonomiju, sta bi ostalo, hehehehe Jedino ce bosna ostati visehiljadita nacija......ostalo ce sve u zaborav.......!