Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dijagnoza za direktora gradske službe:kretenizam.
od toliko problema ufatili ste se biciklističkih staza nakon sarajeva sad i u mostaru
Stvar je da veće probleme nadležne vlasti neće da rješavaju, pa onda makar pusti da se radujemo tome da bh.gradovi izgledaju barem malo modernije.
To je ba hologram, prolaze biciklisti kroz to ko šale
sad ce se mostarci cuditi.A golemo vidi pano.neznam dali ste znali da se mostarci znaju najbolje na svijetu cuditi glupostima.
Sta mozes ocekivati kad u institucijama rade sve djedovi i nene. Kad si cuo da je neko od njih otisao u penziju.
Moram priznati da sam razočaran neinvetivnom reklamnom porukom sa slike ! Obzirom na neporednu blizinu središnjeg stožera HDZa očekivao bar godinu dana zakupljenu reklamu: VRIJEME JE ZA REPUBLIKU !
Nakon što sam u 21. brzini uletio u reklamni pano, reklamni pano je pano.
Jägermeister! Are you in? Naravno da jesam, doslovno, sa biciklom!
I ovo je BiH ,,parodija od drzave" hahaha
Ovi mi nešto zaudaraju na MULTI KULTI http://bkmostar.ba/ NEšto to izgleda kao BIH iz 4 multi kulti regije ! STOP tome dok je vrijeme ¨! Samo ETNIČKI ČISTI REGIJE. Od koje bi dvije bile srpske jedna hrvatska sa stonim gradom Mostar i jedna za onekršćane !
Jutros se ja ufuro u 21. brzinu na stazi... i zabih se onoj u nos.
NIKAKVIH SPAJANJA SA MUSLIMANIMA ! Nakon ovih zadnjih komentara u Klixu umjesto stonog grad dobićete STONI GARD :)
I to BHTelecom??? Zar ga ima u Mostaru?
Jest ga baš "Jeger" napenalio ....
http://www.klix.ba/vijesti/bih/nakon-uklanjanja-stanice-na-alipasinom-polju-biciklista-naletio-na-rupe-i-povrijedio-se/150707138 Sreća pa je barem osvjetljeno reklamno mjesto u Mostaru.
od toliko problema ufatili ste se biciklističkih staza nakon sarajeva sad i u mostaru
Namjerno uradili.
eeeee al staza ne donosi zaradu ko pano :D:D