Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hrvatska dade 3M km za obnovu hajmo opet pljuvati milanovića
a kako se brzo namaknu pare aa.a...:-D a nema se za odnosenje smeca :-D al ima se za institucije koliko god treba :-D
Opa,ima se para,ima se para za ovo... A za penzije,doprinose,zdrastveno i ostalo NEMA! Marš s vlasti,propagando!
DA NISTE MALO URANILI SA OBNOVOM HEHEHEHEHEHE
ova paljevina im je dobro došla da se mogu ugraditi u obnovu. dakle obnova fasade od 100 m2 pa prvo ide procjena koja je oko 200 000 maraka štete. poslije se nazove kum pero koji će odraditi to za dvadeset hiljada, deset mu doda za kafu, a 170 hiljada ide u poljine.
Koliki ce njihovi proracuni biti.
Ode Tornjak prop'o mu državni udar, još mu јebat frizerku Azru i da sve bude po mjeri, koli će natjerat svog ježa na Azrinu četku?
bit.ly/1dHVJET POVOLJNO!!!
Islanđani su bez velike buke, natjerali Vladu da podnese ostavku, izglasali referendum na kojem će građani odlučili o ekonomskoj budućnosti, nacionalizirali banke, ispisali novi Ustav i pozatvarali odgovorne za krizu. Sad je već mnogima sasvim jasno zašto se o ovome tako malo zna, čak i u nordijskim zemljama. Špekulativno poslovanje banaka je stanovnike većine zemalja svijeta dovela u dužničko ropstvo, u čemu im uglavnom pomažu vlade svih tih zemalja. Šta bi se desilo kad bi na sličan način stanovnici nekih zemalja EU i SAD-a riješili svoje probleme, ili barem pokušali, možemo samo nagađati, ali da je efikasno vidi se iz primjera Islanda, koji bilježi ekonomski rast, a gdje će ekonomska kriza uskoro biti potpuno zaboravljena. Izvor: Al Jazeera http://balkans.aljazeera.net/blog/kako-je-island-umakao-mmf-u-i-svjetskoj-banci