Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa dosla raja do pameti bolje narucit dobru sjemenku i posijat par stabljicica nego govnarima dat 20 km za 0.5-0.8 grama tamo neke brlje sto se prodaje u BiH, mislim da nam valjaju najgoru vutru u europi, uzme se tamo neka domacica lose kvalitete i onda je naspricaju raznim kemijskim sranjima samo da bi nesto djelovala
Ne gine kad-tad clanak: "Zaplijenjen budjav hljeb iz usta penzionera". Naime, covjek se htio nadrogirati opojnim sredstvima koja podsjecaju na gljive. Sve u cilju da nikome ne nanese stetu. Stravicno!
"...vršeći redovan pregled poštanskih pošiljki u Carinskom referatu Pošta Mostar otkrili su drogu u paketu. " od kad je sjemenka droga? jesu ovi klix novinari mutavi :)
Stop malinama i kornišonima !!!!
sto je najsmjesnije sjemenke nisu ilegalne jer nemaju opojna sredstva, ilegalne su od onog momenta kad se razvije thc u njima, a za to treba nekoliko mjeseci uzgajanja... Znam da cete pomisliti da to nema logike, ali je svuda po svijetu (nisam jedan od onih sto pametuje) legalna sjemenka, cak u austriji najnormalnije kupis sjemenke na aparatima iako im marihuana nije legalna. To kao ide u "kolekcijonarske svrhe", tek ako to izigras pa posadis i uzgojis onda te terete za prekrsaj... Naravno svaka drzava ima svoje zakone, ali je smijesno da se ovo ovako javno objavljuje, ne mozes suditi nekoga na osnovu njegove namjere prije nego sto je ista poduzeo... To se udari dva tri samara i baci u smece (ako vec kod nas nije prihvatljivo), a da zaboravio sam da se u demokratkoj drzavi ne smije tako postupati 😂😂😂 Jbga nr gine nam onda da su 2 glupana pametnija od jednog pametnog...
mladost hoce da radi i privatluk drzava im ne da cccccc....
Cim mi rijesimo problem, Sejdic Finci, Mostar, entiteta, nacionalista, e mozda tad dolaze na red zakoni o marihuani
LEGALIZE
cime se vi rcite... samo ne kontam sto ovi narucuju sjemenke.. nadju dobru robu.. u svakoj ima sjemenki :)
glup si u dobroj robi nema sjemenki
@<!-- ... sto se razumijemo u to :)
PRIKAŽI ODGOVORE (28)