Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijep grad al unisti ga politika
Walking area and workout park, right? Ili šetalište i prostor za vježbanje, da?
Lokalni SDA mocnici malo mazu narodu oci pred izbore. Sto se nista nije radilo prethodnih 12 godina, a isti su bili na vlasti?
Šetnica?koji je to jezik?
Članak je napisan pogrešno i postavljene su slike sa dvije lokacije kako bi se prikazalo da je nešto bilo ruglo, a sada je kao zeleno i lijepo. Totalno pogrešno, jer je jezero i sve oko njega i dalje ovakvo kao na slikama, zapušteno.
forza Mostar...zapadni,istočni,sjeveoistočni ,jugozapadni...samo forza
Moze li neko odgovoriti kada je u bosanski jezik ubacena rijec "šetnica"?
Ovo je portal koji forsira hrvatski dijalekt južnoslavenskog (BHS) jezika.
Bravo,sve se moze,kada se pravi ljudi sloze! Pokusavaju od istocnog Mostara da naprave Gazu,ali ne daju se Mostarci,bravo. I ovaj park je ulaganje u djecu i omladinu!!
Šetalište napravljeno birvaktile sredinom 80'h, napravljeni bazeni, koji nikad nisu proradili, sad ce SDA staviti nekoliko tegova i posijati travu...
@JunakNasegDoba a jojjj :))
Super je napraviti nesto novo ali dokle ce mo upotrebljavati strane izraze , zar je problematicno napisati trening park, park za vjezbanje,
@borac1992 pa i trening park je strana rijec xD
Jao gluposti,pa ko ce iz Mostara u Vrapčiće dolazit
Ovo je isto kao da kazes ko ce iz Sarajeva na Ilidzu ili u Nedzarice dolazit. Pisi pametnije komentare jer dajes dojam da si malo glup.
"Ta će Vrapčići... " Pa Velež ti tu igra, papak jedan. To je ta tipična idiotska malograđanska potreba za posebnošću ničim konkretnim održiva. Budi ti rečeno od tipa koji je odrastao na Bijelom Brijegu i na Carini.
Stare slike i nove ne pricaju jedne sa drugima, jedne ispod magistrale do jezera, druge iznad do stadiona Lokomotive...
kazu treba sta uraditi, mozda bude izbora ove god
Pa je li mi zaista nemamo prijevod za “workout park”? Zamisljam penzionere koji to izgovaraju. :) “Teretana na otvorenom”, “park sa spravama za vježbanje”.... Su samo neki od mogućih prijevoda.
Šetnicom ?? hahahahahaaaaaa
Kad su ono skokovi s mosta?
Znači izbori u Mostaru se približavaju