Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tihic ce sada moliti za fotelju, jer on je navikao samo da bude u fotelji, a da novac prima iz budzeta, od naroda
Tihicu prodao si Bošnjake, 22 godine nas lazes
[b] Razlozi Komsiceve ostavke: \"Komišć je zapanjen i zatečen velikim brojem kriminalnih afera koje su se pojavile u javnosti u posljednje vrijeme a u čijem se središtu nalaze neki od najistaknutijih članova SDP-ovog rukovodstva. Također je nezadovoljan i rezultatima rada izvršne vlasti na svim razinama kao i nepotrebnim zaoštravanjem odnosa SDP-a s koalicionim partnerima.\"
moj tihi kada dodjes kuci stani pred ogledalo pa se dobro isamaraj
Hajd Tihicu gubi se odavde ovdje sam ja domacin. Nasao sam partnere za podjelu i ti se gubi. Sa Zlajom i Farom cu razbucati za godinu ono sto stobom nebi za 30 godina. Zivjeli entiteti, hvala Zlaya. Usput Zlaya razgovara i o trecem entitetu. Mali je bolji nego sto sam mislio.
Hahahah,a jeste se uzhebali crvendaci, da izvinete....pa jel tolika panika u redovima....
dosta je bilo petljanja na racun Hrvata neka sa jebitese izmedjuse na 24%
A jbt jesu ovi crveni kmeri navalili da komentarisu i ocjenjuju ova zadnja 3 dana....hebo ti mao ce tung-ovu kulturnu revoluciju....valjda se prepali sta ce biti na lokalnim izborima poslije ovih desavanja, pa se mobilizirali ko rusija 41.
Ma lajkali, ne lajkali slijedi vam pad i na lokalnim a vala i na opstim za 2 godine...dosta vise crvene propagande i informativno-policijske tiranije...nece vas ni na mapi biti...kunem vam se...
Mostar je Vatikan a Čović Papa koji prima svaki dan drugog lika.
@oj livado idji cuvaj ovce na Gorancima, jadan ne bio. Idji hajde... XD
A Džeku bih zamolio da i meni uplati liječenje u Jagomiru.
Pa kako ljudi nemaju obraza pa rade ovakve stvari,znaju da su nepozeljni jer godinama gaje losu politiku.Umjesto da sami odu oni jos na sve nacine pokusavaju da ostanu na vlasti!!!Mislim bespotreban je ovaj odlazak,samo dalje siri revolt kod gradana koji su zgrozeni ovom podmuklom politikom SDA!!
UDRII UDRIII UDRIIII iiiiiiiiiiiiiiii SDA aaaaaaaaaaaaaaaaa UDRIII UDRIII UDRIIIIIIIIIIIII iiiiiii SDA aaaaaaaaaaaaaaaaa UDRII UDRIII UDRIIII iiiiiiiiiiiiiiii SDA aaaaaaaaaaaaaaaaa UDRIII UDRIII UDRIIIIIIIIIIIII iiiiiii SDA aaaaaaaaaaaaaaaaa
treba mi 30 000 potpisa da osnujem stranku koja ce se zvati \"gradjanska stranka\". kriterij za ulazak u stranku je sljedeci: 1. uspjesan prolaz kognitivnog testiranja 2. visoko obrazovanje 3. glasni tonalitet gradjanske osobe 4. proporcijonalan facijani oblik ( kockasti i mede ne dolaze u obzir) 5. minimalno pasivno znanje jednog stranog jezika- 6. uspjesno pisholosko testiranje 7. sekularno opredjeljen 8. visoki stepen poznavanje zapadnjackih vrijednosti pisite mi na [email protected]
A jbt jesu ovi crveni kmeri navalili da komentarisu i ocjenjuju ova zadnja 3 dana....hebo ti mao ce tung-ovu kulturnu revoluciju....valjda se prepali sta ce biti na lokalnim izborima poslije ovih desavanja, pa se mobilizirali ko rusija 41.
Napokon ste svi vi Bosanci, Bošnjaci i Muslimani vidjeli što vas veže kao naciju. Jedino da kradete i uzimate od slabijih, naravno Hrvata. kad ste to obavili protuzakonito i protuustavno ništa više vas ne veže pa udri se međusobno kara.t. Neka, neka. Bio je Slobo puno jači od vas Muja pa je fasovao. tako ćete i vi pojest sva svoja go.vna. PS Puno sreće s Fahrom i njegovim Sandžama