Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glasacu za Fahrudina samo zato sto se nesto mora promjeniti da se barem malo trznu velike vladajuce partije i da shvate da imaju konkurenciju i da konacno prestanu raditi za svoj interes i konacno ucine nesto za narod koji tu zivi i koji je primoran da glasa uvijek za iste ljude!
NIJE VLAST SAMO ZAPOSLI LJUDEI ASVALTIRAJ LOKALNI PUT VLAST JE EMANET. DEMOKRATIJA VLADAVINA NARODA-PO ISLAMU VLAST PRIPADA ALLAHU. ..
Pa necomo valjda ovog mafijasa da izaberemo, iako je bolji od prethodnih sitnih bandita....
Fahro, da li iko od tvojih admina na stranici cita ovo?? I prenese li on tebi kad da imas maximalno15 komentara po clanku i da je 90% negativnih?? Ili vas VLASNIK to ne zeli da zna?? On sam sebe laze kako ima 100 000 clanova haha ajde Fahro narcise idi gledaj se u ogledalo i lazi sam sebe
Radnocicu hebo si jeza u ledja poslije izgubljenih izbora! Avaz ce ti spasti na tiraz da ga mozes prodavati po mjesnim zajednicama!
Kako si ti samo pametan to je cudo. Pa eto daj svoje novine po 0.5 KM za penzionere kreni od toga. Treba im to za vatre jer se mrznu zimi posto nemaju para za drva. I svaka cst sto si promijenio sliku sad si stavio tu iz Buzima pre kravatasima i mafijasima, nigdje obicnog covjeka u publici nema.
ma gdje se sjetiste penzionera?
ne mogu vise da izdrzim, odoh u wc da povratim