Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
trabalo ti je godinu dana zu platu od 15000 dolara mjesecno da to zakljucis... nema sta... Bravo !
FAKAT MI TO NISMO ZNALI!!!
Gospon Moor, nek si ti nama to rekao, inače mi nemamo pojam o čemu ti to pričaš... Vi i vaše zemlje, da hoćete (ali nećete) pomogli bi davno ovom narodu!!! Najlakše je bacati šuplju to je na BH političarima, koji nikako NE MOGU funkcionisati
pa tako ste vi skrojili da ne ide, znali ste vi sta radite jos od dejtona. Bosna i Hercegovina moze krenuti naprije samo onda kada postane drzava SVIH NJENIH GRADJANA, a ne drzava konstutivnih naroda i ostalih...isto ici ce naprijed kada bude samo jedan predsjednik (ime nije bitno) i parlament drzave gdje se nece zbog inata kociti razvoj zemlje kao sto je sada slucaj.
Richard Holbrooke( čitaj Amerikanci ) je u Dejton ugradio sve poluge kojima se legitimno može zakočiti napredak jedne zemlje i to je dolaskom Dodika postalo jasno,jer je BiH išla uzlaznom putanjom,do njegove vladavine,a otad stagnira.Tu im svesrdno pomaže i fašistička Rusija.To znaju svi zapadnjaci i neće mrdnuti qrcem da pomognu da se kočnice uklone.
.... vala, mogli bi i vi malo svoju retoriku abrihtovat'... ;-)
optimisticna izjava da se kaze da je BIH ubacila u rikverc s punim gasom ka 92-oj
Kad Radončić pobjedi ići će naprijed
I neće nikad ići naprijed dok ne bude imala demokratski, građanski i evropski ustav, kao što je u Evropi, dok god nas držite u dejtonskoj ludžačkoj košulji tako se i političari i narod ponašaju.
E otkiro si toplu vodu amerikance.Bih je zemlja u kojoj se nagradjuje udruzeni zlocinacki poduhvatom sa izhodom genocida.Sramota za civilizaciju,a ev to vam se obija o glavu amerikanci,isto se pokusava napravit u Ukraini,samo sto ovi cetnici-barbari u Ukraini ne u ubijaju civile i nebacaju ih u masovne grobnice kao sto je bilo u BIH.
A što li, pitam se
Nazadujemo sa vašim nametnutim zakonima dok nam ne otmete telekome i elektroprivrede. Lopovska medjunarodna zajednica i ništa drugo.
Inaće Mostar može samo dobiti status distrikta pa da običnom čovjeku svane.
zato što joj ga ljudi kao ti stavljate sa zada!
jesi li to sam skontao ili ti je neko rekao...........jbt,kako si ti inteligentan..................
jesil to sam "skonto", ili ti je neko "reko".... mamu ti .ebem masnoguzu...
Jao, kako koncizno, a opet obuhvatno!