Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako ces se dogovoriti u ovoj drzavi ? kako kad neko 17 godina haraci drzavu i kad ne osvoji glasove na opcim izborima i dalje misli da polaze prava na nju jer je boze moj bio 17 godina vodeca partija... kad ga izbacis iz vlasti on se sluzi svim nacinima i mehanizmima opstruiranja iako mu u imenu partije stoji Demokratska a sve radi kontra tog naziva.
Većina u Općinskom vijeću koju čine SDA, SDU, NSRZB, HDZ90 i dva nezavisna vijećnika, na grub način je onemogućila zastupljenost svih konstitutivnih naroda i na taj način poslala jasnu i opasnu diskriminirajuću poruku svim poštenim građanima šta mogu očekivati od novokonstituisane većine, a naročito naši sugrađani srpske nacionalnosti i kakva ih budućnost očekuje od ovakve politike.
Stranacki sam neopredjeljen, al mi je muka vise SDA. SDP ima losih poteza, ali koliko toliko je bolja od SDA pogotovo sto se tice jacanja infrastrukture
@mirso iz SDP a nema argumenta.Nista niste uradili od izbora samo lajete protiv SDA vasa braca po kriminalu.Tipkajte do zore,nema vam pomoci.
Koga boli q.u.r.a.c sta ti podrzavas komunjaro.Drzat cete se za chune na sljedecim izborima. Kolika ti je satnica????
na hlebu i vodi nego biti rob fasisticke amerike
samo sto nismo
Dogovor je skoro pa nemoguce postici, 17 godina se ne moze postici dogovor. Apsolutno podrzavam incjativu izbacivanja SDA iz vlasti jer su kocnica u napretku BIH i trenutno se ne mogu pomiriti sa tim da su opozicija i da sto duze budu, da cemo biti sve jaci i jaci kao drzava.
amerikanci zagadjuju planetu zem;ju
nato je nad sfrj i srbih izvrsio zlocinacki eksperiment koji sada primjenjuje na arapski svijet
nato je hrvatima i albancima dao drzavu a sta je dao nama
Ministarsko vijeće je centralno tijelo OSCE-a za donošenje odluka i upravljanje i sastaje se jednom godišnje. Ministarska konferencija u Dublinu održat će se na kraju jednogodišnjeg irskog predsjedavanja OSCE-om, a tokom 2013. godine OSCE-om će predsjedavati Ukrajina.
nato ne
Osim ministara vanjskih poslova 57 država članica OSCE-a sastanku će prisustvovati i predstavnici Ujedinjenih naroda, Vijeća Evrope, NATO-a, te brojnih drugih međunarodnih organizacija, institucija i inicijativa.
republika srpska sjever kosova i crna gora bit ce izvan geofasistickog nato i po cijenu zivota