Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbijanci su svim narodima na balkanu dali neke inovativne epitete npr: crnogorci lijeni, bosanci glupi, slovenci pederi, hrvati neonaciste!!! Tako da ja sebi uzimam za pravo da ih prozovem , LAŽOVIMA kakve svijet nije vidio. Jeste upravu ste glupi smo iz razloga što smo vam vjerovali više nego svojim ukučanima i rodbini pa nas je to mnoge koštalo glave. Da i hrvati su neonacisti jer su branili svoju zemlju od vas "civilizovanih srbijanaca".
Kakav je to narod Srbijanci? Mislis gradjani Srbije (Srbi i ostali)?
Ma jok ostali nego smrdijanci :D
E Dodo izgleda je i amerima doku...lo tvoje ponasanje,ustvari bezobrazluk! * Kad amerima padne mrak na ocu bolje je da te nema...jos malo pa cuza moj Dodo...ima da te sklone sa vlasti sad pa sad!!
a to se ti nadas? kao i svaki poturica misli neko drugi ce da resava njegove probleme...e pa nista od toga gledacete vi dodika jos najmanje 4 godine...ima dusu da vam vadi, tebi i takvima kao ti
Gledat ce mo ga ali iza resetaka kad mu dodemo u posjetu,...zivi bili pa vidjeli.Jer kad ovi braco odluce da skinu nekoga sa vlasti taj leti sigurno!! Pale su i vece bebe od Dodika,a vi srbi se samo nadajte!!
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Dodik je jedno veliko čet.ničko govno, smrad jedan, kojeg treba nanišanit i snajpetom likvidirati.
Nego sta kaze Mun.Imali kakvih djihadista oko Ambasade..pa da ih doceka na kahvu i isprati u Siriju
... slogan za naredne opće izbore SNSD-a... ... "BiH hvala NE bih" ... ... Milorade poslat ću ti žiro-račun ...
VJerovatno ce biti neko sudjenje a ima se zasto suditi samo za telekom dovoljno! Ovi ameri su skinuli sve rezime latinske amerike i bliskog istoka pa on im dodje ko jutarnja kafa!
Pa samir Amerikanci su krivi za situaciju u Bosni...Mislim nema sta ni jedna drzava nema 2 entiteta i 1 distrikt ovo ste nam VI ponudili..Bosna je uvijek bila jedinstvena..Od Kulina bana do dobrijeh dana...Zivila Kraljevina Bosna :D
nije valjda dodik nešto slago,gluho bilo ko bi se nado tome
Ma nema Mile drugog izbora nego da radi to sto radi. Pred medjunarodnim zvanicnicima je krotak i kooperativan, melem na ranu, narocito u komunikaciji sa Amerikancima a onda kada stane pred domace pocinje show Mileta .ajebanog. Ako bi pričao kao i pred Amerima jao ti se njemu "pojeli" bi ga njegovi podanici jer bi se upitali gdje je lova? Koja smo mi ovo bijeda predsjednice, .bes republiku i referendume daj nam lovu koju si protračio od telekoma, rafinerije...
Radi mile na obećanjima da uništi Bosnu.....
uništiće on svoje srbe glupostima, opuhati entitet rs i nestati u vidu magle
Izjava bi trebala da glasi " SAD nema povjerenja u Dodika jer on ne ispunjava naredjenja". Sigurno je ova karikatura od ambasadora puna hvale za stare uvlakace i dupelisce iz Sarajeva.
Al zato im Bakir ispunjava sve zelje i sluzi im verno.Dodik je kao i svi Srbi,voli da se inati prema jacem,nece da mu komanduje neko u svojoj otadzbini.
Nikakve veze sa komandom....kultura, respekt, iskrenost itd...a'l vi ne znate za tako nešto
što se niste inatili nato savezu 95 da vas satare artiljerijom a arbih pusti da vas dokusuri noževima,toljagama,sjekirama,macolama,roguljama
Amerika je stvorila Duduka i Republiku Šumsku. Ako se dobro sjećam moj Mjesečar i zato nam nemoj dijeliti lekcije živ ti nama i zdrav biio. Samo sikter što dalje
A mi kao imamo.... Pa ako je tako skinite ga s vlasti vise jednom.
radi dodo sve što mu se naredi, doveo je rs u ekonomski kolaps, prodao je sve što vrijedi u rs-u, a to što laje amere ne zanima, bitna su djela. a ona su amerima potaman.
a sta to mile radi sto je amerima potaman???? ...jel trazili ameri da rafineriju proda rusima :)))) ...jel trazili ameri da telekom proda srbiji :)))) ...jel trazili ameri da juzni tok prodje kroz rs :)))) ...jel trazili ameri da presjece auto putem koridor 5c :)))) ...e moja sivaca masino,deder ponovo razmisli :))))
ameri su ovo područje balkana stavili pod svoju dugotrajnu kontrolu i to od momenta ulaska bugarske i rumunjske u nato. to što je dodo prodao rusima ono što je narod stvarao činio je to da namakne sebi para. amerima je bitno da je ovo područje ekonomski slabo, jer je time i politički nemoćno, pa im u tom kontekstu dodo strašno odgovara . da nije tako makli bi ga odavno.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
E moj Dodiku, da oni tebe ne nasankaju ko Sadama! 10 dana prije nego sto je uletio u Kuwait bila mu posjeta amerikanaca i on njih otvoreno pitao: "Imam problem sa Kuwaitom, ne placaju dug sto smo ratovali protiv Irana 8 godina jos nam kradu naftu, sta da radim", Amerikanci njemu: "Hvala jarane sto si ratovo protiv Irana za nas, ako ti je Kuwait problem, rjesavaj, to je vas problem ne nas", i svi znamo kako je ta prica zavrsila. Aj Dode matere ti reci amerikancima: "Draga braco amerikanci, mi zaista nemozemo vise sa ovim balijama, ocemo samostalnost i da pripojimo Srbiji" .................. i svi znamo kako ce se i ta prica zavrsi hahahahahahahaha, ko Iracani ako se sjecate na onom autoputu od Kuwait Cityja prema Irackoj granici.
sto vise neukinete ovaj RS?
"Neukida" nam se.
pa nego sta je RS nego BIH nista drugo...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)