Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
IS OURS !!! http://youtu.be/6-3X5hIFXYU
Lijep je ambasador ko njegova drzava. I svi ga vole na svijetu, ko njegovu drzavu. Jos malo ko Hitlera.
Dodo kara samo Bosnjake, ne znam jesi li sam uspio primjetiti ili si previse glup da bilo sta skontas pogledaj se u ogledalo i vidices buljavog covjeka
Hvala na informacijama. Je li bar nosio kondom kad te karrao kao konj i usi zavrtao?
Dodo kara kao konj aj sto kara vec i usi zavrce :) Zlajoglu ce morati kao prava drolja da i izglaba penis Dodi ali Dodo ne voli \"djevojke\" lakog morala
Sta ce nam vlada? Nema vlade = nema kredita, a nama krediti ne trebaju. Nek je predlazu oni kojima gori pod nogama.
vi da ste htjeli VM bi se formiralo u januaru. kad hocete nova uprava libije se prizna u predsjednistvu po kratkom - hitnom postupku. mogli ste \'92 zavrsiti ra.t u BiH niste, mogli ste svasta nesta al niste. mojne su.plje bgt, najbolje da odete svi, ostavite nama samim il da se dogovorimo il da se pou.bijamo pa kako tako mirna Bosna!!!!
\"Po nikakvu cijenu da Ministarstva Vanjskih Poslova, Odbrane, Sigurnosti i Ekonomije bude dato srpskim geno.cidasima koji blo.kiraju demokratsku funkciju nase domovine...to bi bio kraj BiH-e. \" Aaahh, je.b.e.n.a ti da Bosnjacka \"demokracija\" kad po nacionalnom kljucu odredjujes ko moze a ko ne moze na funkcije. G.l.u.p.o je govoriti da su Srbi fanatici kad si ti jos veci fanatik. Pripadnik velike Bosne i Hercegovine. Amerikanci su rekli da nece biti velike Srbije ni velike Albanije, tako da ne moze da postoji ni velika Bosna i Hercegovina. Podjela, kad tad!
yankee go home
Po nikakvu cijenu da Ministarstva Vanjskih Poslova, Odbrane, Sigurnosti i Ekonomije bude dato srpskim geno.cidasima koji blo.kiraju demokratsku funkciju nase domovine...to bi bio kraj BiH-e.
Vama svaka cast Ambasadore Moon.Vi ste iskreni prijatelj drzave Bosne i Hercegovine. Demokracija po vasem sistemu i Ustav Republike Bosne i Hercegovine. To je ko prvo logicno, ko drugo jedina pravda i solucija ovoj katarzi srpskih fanatika.