Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"poboljšaj ti crnačka prava u usa , još nemaju prava da sjede u autobusu itd.... \" Koji si ti idiot. Pa imaju crnca za presjednika.
Koliko žuči samo da se ne bi priznalo nekome neko pravo, nakar se radilo o gay populaciji, Hrvatima, Srbima - dakle, svima koji se ne uklapaju u idealnu viziju Male Turske, umjereno vjerske države koja kao pomalo koketira sa šerijatom. Da ste samo 10% energije koju ste utrošili na spriječavanje bilo kakve normalizacije društva utrošili na privoljavanje druga dva naroda na zajednički suživot bez sumnju u vaše krajnje namjere danas bi Bosna sa Hrvatskom bila na pragu Europske Unije. Umjesto toga, ona je l.e.š.i.n.a čiji se s.m.r.a.d širi po cijeloj regiji.
Nisi upravu, prijatelju, oni mrze i Bošnjake ako nisu od njihove najuže zajednice. Bišćani ne mogu Kladušane, Fočani Višegrađane, a Sarajlije su najdosljednije - ne mogu NIKOGA. Krivi su im Sandžaklije koje su ih odbranile u ratu, a i Fočaci, Sarajlije iz \"centra\" mrze i preziru sve što živi dalje od Marindvora, posebno ljude sa Ilidže i Alipašinog, raja sa Vratnika i Bistrika prezire one sa Marindvora (stoput su mi rekli \"vi ste haustorčad, mi smo begovi\"), raja sa Bistrika bi naradije izgazila raju sa Vratnika, a kad nemaju baš nikog drugog, onda raja iz gornje mahale mrze one iz donje. dobro im je rekao andrić, vaša su mjesta obožavanja i idolopoklonstva na drugim kontinentima, a mrzite sve što se s druge strane vašeg kućnog praga
Proces islamizacije i fas.izacije kroz koju su prosle hude Bosnje i Sarajevo od 1990- do danas je zastrsujuci. Sarajevo je nekad bio grad ali tada su u tome gradu zivjeli neki drugi ljudi. Sarajeva vise nema ostalo je samo Gu.zno Crijevo. Hude Bosnje u svom ludom sljepilu mrze svakoga : Srbe,Hrvate,komuniste,homoseksualce,budiste,Amere ,Zapad a iznad svega najvise mrze strasne Jevreje,koje btw vecina hudih Bosnja nije nikada uzivo ni vidjela. Hude Bosnje,mogu istrpiti samo Turke i Arape ali ako su daleko,inace mrze i njih.
Kad bi Moon kako mogao poslati 2 miliona amerikanaca u BiH a povesti srblje i rvate sa sobom, bilo mi bas super!
kontam jel ovo 1. april?!?! američki fašisti u odbrani ljudskih prava WTF?! koji crnjak
Svaki čovjek koji poštuje državu Bosnu je njen čovjek, bez obzira kojoj naciji pripadao. Među nama u Bosni su unijeli razdor civilizirani likovi poput tebe koji su htjeli dijelove Bosne pripojiti sebi. Jadni su bosanski Hrvati ako ih takvi poput tebe brane, ne brini se oni se znaju odbraniti, a branili su i vas u Hrvatskoj na čemu bi im trebali biti zahvalni. Neda mi se s tobom razgovarati jer jedino što tebe tjera na ovaj portal je mržnja prema Bšnjacima, a ne briga za Hrvate.
Zaboravljaš da su svama u državi zarobljeni i neki Hrvati. Znam ja da bi vi rado da njih ostatak Hrvata zaboravi, no moram te razočarati - to se neće desiti. Hrvati ne ostavljaju svoje ljude.
HRVOJE TI SI CIVILIZIRANI ČOVJEK IZ HRVATSKE KOJI NE ŽELI DA NJEGOVA DRŽAVA I NAROD IMAJU IKAKVA POSLA SA BOSNOM. AKO JE TO TAKO, A TO SI PISAO U SVOJIM POSTOVIMA, ŠTO ĆEŠ TI NA OVOME PORTALU. NAĐI SEBI CIVILIZIRANE PORTALE U KRUGU EVROPSKIH ZEMALJA PA NJIMA PROSIPAJ MAGLU O KULTURI I CIVILIZACIJI
Ni meni se ne bi sviđao na tvome mjestu, jer merhametli lako postane rahmetli u nekom sukobu. Radikalni Islam vam služi da prestanete biti merhametli?
Sto se tice zdravstvenog osiguranja u Americi stvari nisu onakve kako vi to u Bosni vidite. Amerikanci ne zele da im drzava bilo sta uredjuje, pa tako i zdravstveno osiguranje. Isto tako, Amerikanci nista od drzave ne traze. Amerikanci samo vjeruju u privatluk pa tako vise vole platiti zdravstveno osiguranje nekoj privatnoj osiguravajucoj kompaniji koja za odredjeni health care package. Tako znaju sta dobiju sutra za svoje pare kada se razbole, a dobiju vrhunsku zdravstvenu zastitu. Sa druge strane, Americki ustav niti ijednog Amerikanca ne obavezuje ni na sta osim da drzavi placa poreze. Imace sada Amerikanci obavezno osnovno zdravstveno osiguranje na prijedlog Obame i to je proslo drzavni ustavni sud. Vi ne mozete da shvatite, ali ima Amerikanaca koji jako dobro zaradjuju, ali nece da sebi uplacuju zdravstveno osiguranje, a nije bilo zakonske osnove da se natjeraju zakonom da ga placaju.
TU SI U PRAVU TO SA BOSANCIMA SAM JA DODAO JER MI SE NE SVIĐA PRETJERANA MIRNOĆA NAŠEG NARODA. USPUT KRLEŽA SE S.PRDAO S VAMA KAD JE TO PISAO, A TI SI OČITO BISTAR PA SI NAZVAO TU REČENICU SLAVNOM.
Krleža u toj slavnoj rečenici nije spominjao nikakve Bosance, vi jednostavno niste u istome rangu sa Hrvatima i Srbima, nemoj da ti se pričinjava, te stvari su opasne ako izmaknu kontroli. No vidim da je čak i tebi jasno kako vrednovati Europu, a kako Arape, pa neka daljnja objašnjenja nisu potrebna.
ako si 15 godina u ameriKi onda si vjerojatno autonomaš iz kladuše ili pak neki pe.der koji je oženio vlahi.nju al nebitno nek ti imaš internet za biznis 30 mbps i nek ti znaš istoriju usa
Moju zemlju koju si kulturno nazvao l.e.šina koja s.mrdi si svrstao u civilizacijski krug arapskih zemalja, a svoju zemlju u civilizacijski krug evropskih zemalja, pa sam shodno tome rekao da ja ne bi ni volio da je moja zemlja u društvu zemalja gdje žive ljudi poput tebe. Kad je Krleža napisao SAČUVAJ ME BOŽE srpskog junaštva, HRVATSKE KULTURE i bosanskog merhametluka vjerovatno kod kulture je mislio na ljude poput tebe.
Ja nigdje nisam vrijednosno stupnjevao moj i tvoj civilizacijski krug, pa ipak ti si osjetio da se moraš braniti. Podsvijesno?
@ HRVOJE ZG NIKO S TOBOM NI NE ŽELI DIJELITI KULTURNE I CIVILIZACIJSKE VREDNOTE, NE ZNAM ŠTA TI SEBI UMIŠLJAŠ, NE ŽIVIM JA S TOBOM PA DA TRAŽIM KOMPROMIS. JA SAMO KOMENTIRAM TVOJ POST. NAŠA DVA NARODA NI NE ŽIVE SKUPA, VI ŽIVITE U HRVATSKOJ, A MI U BOSNI. TEBI OČITO NI ZEMLJOPIS NIJE JAČA STRANA