Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijek za cetnike je Dzihad , samo metak u celo... mrtav cetnik = dobar cetnik Sto su nesto navalili na ovaj forum, danas su posebno aktivni, nesto ih kopka....
tebe, aliju i vaseg najboljeg komandanta posjednem na tuki. dosljo, ne kradem ti nick primjecujes li @ prije nick-a. Jel to doso internet i kod tebe S.U.P.A.K.
i sta ce biti sa njim dobice 10 g zatvora i izaci pa ce da se prsi po srpskim planinam i dalje kao heroj treba to UBITI odmah bez susdjenja. A ovaki junaci kao ovaj konj su samo jaki ako su u jakoj grupi a kada je sam neprimjrtan.Ja sam da se uvede smrtna kazna za ovakve junacice za koima niko nece da zali.
to nije na sliki Muhamed Ali nego Kasijas Klej i DOKADA CE TE APSITI SRBE BEZ DOKAZA ARATNI ZLOCINAC KOMSIC NA SLOBODI? JA SAM ZA MIR I POMIRENJA ALI OVAKO NIKADA MIR NECE DA BUDE!
Ali prije svega ga muciti i saznati ko je dozvoljavao da to radi i cije je naredbe slusao......jer iako kriminalac i ubica .......nekome je u to vrijeme odgovarao i on i slicni njemu.........svi BL koljaci i ubice......koji su poharali sve oko BL......sa naglaskom na Kotor Varos.........hodaju i danas dan slobodno po gradu bez da ih iko dira !!!!!! Zna se ko su oni.......to svi znaju.......
Patriota jel???? Ti patriota jel??? e patriota jebem li ti mrtve i najdraze jesi me cuo caco jeste ubio devet nasih specijalaca i NEKA JE sto su doslio da ga hapse STO????? ko ih je poslao hajde reci sad pametnjakovicu kad sve znas hajde kazi mamu ti jebem. zamisli da si najbolji komadan u ratu, pazi NAJBOLJI nisam to ja rekao to je rekao Alija, i dodju ti neki specijalcici od kojih su vecina srbi i kako da uhapse Cacu, daj molim te...
Ovo sve oko tog Batka je tesko i slusati...........ja licno mislim da zivotinjama kao sto je on treba nanjeti bol......tesku........recimo nabiti ga kolac.......na po Grbavice........jer svako sudzenje i sud nisu za njega........a i kad ga osude.....onda ga bar poslati u Zenicu !!!! To bi bila barem mala sadisfakcija za njegove zrtve i njihove familije..........
Tužno je što bosanski muslimani nemaju elitni odred pri Državnoj bezbjednosti koji će tražiti i bez pardona likvidirati ovakve zločince. Vlasti RS-a ga nikada nisu uhapsile a crnogorske vlasti su ga pustile. Šta reći.
A ti majmune sto mi krades nick, ti ces meni da kazes kad sam ja dosao, majmune jedan rodio sam se ovdje i umrijet cu ovdje nikad necu otici, a ti si izgleda samo novine citao pa kao znas nesto o Caci, neznas ni kako mu se brigada zvalo, brnjo.
Sve ove Batke, Cace... treba pred sud pravde i sud javnosti, boli me q. je li \"moj\" ili ne... Zlocinci ovog kalibra nisu imali ni prema kome milosti, treba im suditi za svaki pojedinacni i kolektivni zlocin! Najstroze kazne, minimum dozivotna a zelim im i tesku i dugu bolest. Onim akoji ih vole i podrzavaju zelim sudbinu Batkovih zrtava - pa ako je nevin onda nista!
@waltherp.....jebo tebi ceco i mi svi mater.......sta nas sramotis ovdje.........mozda nije bio batko ali je bio isto bolesnik.......bosanski otpad.......a da i na kraju kad su ga htjeli uhapsiti......ubio petokolonase.....je li p ti m !!!!! Srbi su zlocinci bez premca........ali to ne znaci.......da caco to nije bio !!!!!
Ma to si cinjenice da je Rahmetli Caco ubijao takve ljude to je istina raspitaj se malo brnjo jedan, Recimo neocekivano pala granata u ulici Dragice Pravice na bistriku, ubila 7-ero djece, Caco pohapsi sve srbe u zgradama, nakon ispitivanja ovi sve priznaju, ai nasli su ima radio vezu u stane. i onda hajdmo polahko na kazane. A ovaj kekerec batko ubijao je samo slabe i nemocne, zene i djecu i pokojeg starca. on nije ratovao, nije bio na prvoj liniji NIJE SMJEO, NIJE IMAO MUDA, kao i vecina cetnika. A rahmetli Caco i rahmetli Ramiz Delalic Celo su drzali najtezu i najvecu liniju u gradu. a to je, orlovaca, pitine stjene, trebevic, mala i velika colina kapa, bogusevac, jevrejsko i sirokaca i debelo brdo. e to je bila vojska i ubili su ga zato sto je bio najbolji.
što su ovi srbi danas nervozni
...e sad mu se najebte mame...eto vam prilike sarajlije da malo demonstrirate silu kad treba...onome kome ste sirom vrata otvorili u tenisicama poderanim...tom jadnom beskucniku...sad uzmite nozeve i cigle i pokazite patriotizam...bodite i gulite one koji su vas karali...
Sjooo, ovo verbalno divljastvo na vasim stranicama je izgleda neprolazno. Pa sta vam je vise!? Ovo vam nije nimalo cool, niti je, radni ljudi sa-x (vama upuceno), dokaz vase razboritosti (nego poprilicno suprotno) i zelje (ili straha) da se slobodna rijec (ne radi se o slobodi govora, nego o pruzanju VASE platforme fasistickim agitatorima) ne zatrpa brdima ideoloskih, jednostranih govana. I dobro vam kazu pojedini, u najboljoj namjeri, da raspirujete mrznju, i da je u njenoj starosti i svoj svojoj zrelosti drzite u zivotu dozvoljavajuci raznoraznim provokatorima da ostavljaju svoje bolesne komentare ovdje. Jadni ste ako sebi dopustate da vam par angaziranih, ogavnih fasista odrzava klik-statistiku. Sramite se!