Komentari (311)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Momčilo Krajišnik promovisao knjigu: Republika Srpska bila iznuđen potez??? A genocid, a naređenje i presija da Bosanski Srbi napuste Sarajevo i iza sebe ostave pustoš? Sastanci sa Čosićem, " ocem nacije" sprovođenje Memoranduma i premeštanje i ubijanje skoro milon nesrba je iznuđen potez??? Jesi li napisao kako si rekao ako Zabrđe nije van Sarajeva, da nijednog Srbina neće biti u Sarajevu. Momo, Momo - znamo te prevarantu. Izdao si prije izdao si i sada SDS. Sa ovom knjigom pogotovu!
A logori, etnička čišćenja, svirepa zvjerstva nad ljudima, paljevine, pljačka i uništavanje imovine.... da li je to bilo iznuđeno g. Krajišnik... Da je SDS stvarno branio SFR Yugoslaviju, po mjeri svih naroda, bilo bi sa SDS-om barem 2/3 Muslimana... Tvoja generacija Krajišniče i tvoja sabraća po zlu, među Hrvatima i Bošnjacima ste imperijalističku namjeru, da YU i socijalizam razbiju i bace na koljena, vi LIČNO pretvorili u najkrvaviju tragediju ovih naroda...
Cuj ovo, 9. januara proglasili RS unutar SAVEZNE REPUBLIKE BIH, bez da su pitali druga dva naroda! Kad su druga dva naroda htjela nezavisnost onda su ovi potegnuli nozeve i puske i glumili da su oni ugrozeni.. Tipicna srpska propaganda, nista vise, da mi je samo da nekako dodjem do kopije ovog smeca pa da iskoristim kao toaletni papir.
Crko daBogda.
Momo nije promovisao knjigu! Bio je i propao pokušaj. Curice iz Beograda su pokazalehrabrost, prije svega i znanje i saznanje ko je Momo i sa kim je u talu! Djeco, svaka vama Čast!
Pustite MomuK. Sinoć su me neke cure razbile promociju u Domu Mladih u Beogradu. Sve je otkazano do daljnjeg!
Ova knjiga ce sutra uci u nastavni program silnih skola "Sveti Sava" po PvC entitetu, a vec prekosutra ce servski mediji izvjestavati kako je veliki servski Istoricar Krajisnik iznio porculanski cistu istinu staru 15 vekova.
Ovako će i pišopija kad izađe za koju godinu. I trebamo biti zadovoljni sa 40 godina?
Sta je sebi dopustio Novi Sad da im cetnikuju u po carsije.. E moji Vojvodjani i vas put do slobode ce biti krajnje neizvjestan
Momo kupujem knjigu cim izadje
radjala se na genocidu
Pomokrim se po tebi, tom šupku od nazovimo knjige, a maksuz se pomokrim po naslovu.
Šta hoće ava srsmota srpskog naroda. Neka se zavuče u neku rupu i poklopi ušima. Ratni zločinac, pa sada pametuje narodu u čije ime je počinio zločine protiv čovječanstva (čovječnosti). Fuj!
Za bošnje je Alija na 1. mjestu a da izvineš Republika na 3. mjestu.
@fantom slobode koliko si smišljao da si komentar na pogrešan teks postavio.
Super, a sad ko će prvi ubit?