Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje bi im bilo da prave radnike i inzinjere zaposle a ne robove iz indije i pakistana ! Cuj kran pao zbog vjetra (100 km/h) ? Bolje bi im bilo da su na kamilama ostali nego sto su se oparili na tudjim ledjima .
Hahaha zašto negirate ? Pa vidi malo ko im je radna snaga pa onda lopaj ko je glup i smotan ! Hahaha sarajlija a kad si ti babu vidio tj kad si bio u sandzaku ? Hahahaha
Jah kakpo se brinu, neka ih je sram tolike izbjeglice po Evropi a oni ni da mrdnu. Znate li da je registrovano samo 4 (cetiri)i zbjeglice u Saudijskoj Arabiji, 7 u Kuvajtu i da vise ne nabrajam. Kojem Bogu se oni mole ? Ah znam bogu nafte i dolara.
kako
zaboravih napisat da Saudijsku Arabiju čine samo 43%Sudijaca,ostali su arapi iz siromašnih zatucanih država i to je istina,što je moguci razlog zašto nežele izbjeglice,nije istina da oni ulažu u borbu protiv terorizma naprotiv oni su br.1 u svijetu u izvozu terorizma koji se odpaljuju u ime Allaha,pa sam Osama je čistokrvni Saudijac,Islamsku tkz.terorističku državu čine u najvecem broju Saudijci i kraljevska S.Arabija ih održaje u životu,kako materijalnim tehničkim sredstvima tako i živom silom
uložili ste u Srebrenicu i to je tačno,narod nezna gdje su ti milioni,ostalo ste ulagali u džamije,najnovi vijest a vjerujem da je tačna da u vezi silnih "izbjeglica" koji preplavljuju Europu vaša pomoc se zasniva na tome da im pomognete sa 200mil.dolara u džamije širom Europe,jer nece imat dovoljno džamija,to je vaš stav ,koji su prenijeli svjetski mediji
Islam je kancer danasnjeg svijeta!
Ovi koji god napadaju Saudiju znaj da nista nisu postigli u zivotu. Mnogi od tih ljudi zive na zapadu i oni su svu pamet pokupili. Naravno ima zla u citavom svijetu ali crknite dusmani jer to je najbolja zemlja svijetu alhamdulillah. Molim Allaha da uputi nas, muslimanske vladare i one koji su za upute amin.
Evo ja ko musliman poserem ti se i na saudiju i na te njihove muslimanske vladare. Napravili su sprdanciju od islama samo da bi se amerikancima i cifutima uvukli u supak. A o meki da ne govorim, od svetog grada napravili jedan veliki trzni centar i zatrli sve ono sto je predstavljalo korjene islama.
Ti si bolestan covjek koji ide putem svojih strasti i povodi se sa svojim strastima. Koje imalo studirao islam zna da je to haridjijska metodologija. Molim Allaha da te upiti ako si za upute Amin. Ti takav vise stetis islamu nego li ijedan nevjernik. Sto dalje ti kuca bila od moje. Ne obracaj mi se vise.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koja ste vi ubleha,i vi i hadzije
Bravo , nadam se da ima dosta isto bankomata na raspolaganju?
Pa normalno da ulaze jer je to dobar biznis. Evo love ko drva...
Naravno, jer... sve se plaća.
nažalost drugovi, al vi ste samo tovili Bakira svojim milionima
Hadz = turizam sa puno, puno zaradjenih dolara od hadzija i hadzijinica, eto sta je to u danasnje vrijeme.
Samo jedan dokaz koja je to stoka. Nadam se da ce ekstrema desnica uskoro pobjetid na svim izborima u drzavama eu. Pa da vrate muslimane gdje im je i mjestu u pustinju kod kamila
pitanje. preci hadzija ili izbjeglica?
Hadz je postao turizam, gdje fazon u danasnje vrijeme otici reci da sam bio,kupiti zlata jeftino ,vratiti se prodat zlato vratit ulozene pare.