Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Društvena sredina mora mobere javno osuditi i liječiti. To su osobe ja izraženim kompleksom koji nisu u stanju sami razriješiti. Okorjeli nacionalisti, fukara koja se dočepala funkcija, nepismeni pojedinci sa kupljenim diplomama, muškarci koji su seksualno ugroženi, žene željne dominacije nad muškarcima, osobe sa fobijama iz djetinjstva itd.
a sta je mobing?
guglaj ga ti :)))
takve osobe zaslužuju isto osjetiti na svojoj koži!
mene moj stari nije zajbeavao pa nece ni neki nadrkani papcic od sefica ,daje tito zacerat cu ga u tri lijepe
gospodar_gluposti i 6 drugih su dali negativnu ocjenu tvom komentaru "andricu to je BiH,a ne neka genocidna tvorevina :)..." gospodar_gluposti i 3 drugih su dali negativnu ocjenu tvom komentaru "Da ti Allah dž.š ukabuli post i oprosti grijehe..." gospodar_gluposti i 3 drugih su dali negativnu ocjenu tvom komentaru "posebno kad primimo racun za koriscenje :)" gospodar_gluposti i 13 drugih su dali negativnu ocjenu tvom komentaru "postoji samo genocidna tvorevina :)" gospodar_gluposti i 4 drugih su dali negativnu ocjenu tvom komentaru "konferencija pod nazivom prelivamo iz supljog u prazno..."29.06.2014. u 14:38 gospodar_gluposti i 8 drugih su dali negativnu ocjenu tvom komentaru "svako zivo bice uziva u kupanju osim srbin :)" gospodar_gluposti i 4 drugih su dali negativnu ocjenu tvom komentaru "brazilci imali ste vise srece nego pameti,zato psssttt..." gospodar_gluposti i 3 drugih su dali negativnu ocjenu tvo