Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos jedan od dokaza da je ljudina! Za ove hejtere, bolje da pisu o LEGENDI a ne o Ceci, Sabanu, Aci, Dodiku, Tihicu... Svaka cast klixu, dobro prate desavanje situacije. Zelim Schumacheru sve najbolje i sto brzi oporavak, kao i svi normalni ljudi.
Svaka cast i tebi za komentar a ovima sto ti daju negativne ocjene *** mater, onako by the way .
Hejteri ne vole ljude poput Sumahera, daj im ba Cecu i ostale cigane!
Pobijedit ce Schumacher svoju najvecu utrku
rjesenje za sve NAS www.bakssuzz.stiforprs.com 100%nije spam neke stranice to tako registruju
rjesenje za sve NAS www.bakssuzz.stiforprs.com 100%nije spam neke strani to tako registruju
Ne mogu da vjerujem, eksploziv stavljali u igračke :( Koji neljudi... Schumi izdrži!
Svim Klixovcima svake vjere a i ateistima zelim srecnu i bericetnu 2014... ...osim cetaljima i ujkama naravno :D
Schumaheru zelim sve najbolje, da sto prije ozdravi na radost svojoj fameliji i mnogima koji cjene i postuju njegov autoritet.
Pitanje za one koji vjeruju da je Isus utjelovljeni Bog: 'Zašto bi Bog koji nas je stvorio, sve nam podario, morao se utjeloviti u čovjeka (Isusa) da bi osjetio zemaljski život'?Je li to Bog nije znao kako mi živimo? Bog koji je sve stvorio ne zna kako čovjek živi? Sami sebi protivriječite. I vi vjerujete u Boga Sveznajućeg, jezikom to izgovarate, a onda govorite Bog se morao utjeloviti u Isusa da bi osjetio ljudski život i tako preuzeo grijehe. Svemogući Bog to nije mogao drugačije??? Poštovani sljedbenici Biblije, svi raniji poslanici su pozivali vjeri u Jednog Boga. Stvoritelja i Gospodara. Uzvišenog i Sveznajućeg. Isto to učenje je prenio i Isus koji je bio poslanik a ne božiji sin ili bog. Stvoriti cijeli savršeni Univerzum je veće čudo nego stvoriti Isusa bez oca. Stvoriti Adama i Evu bez roditelja je veće čudo od stvaranja Isusa bez oca. Pa zašto njih ne smatrate bogovima? Adam nema ni oca ni majku, pa ga ne smatrate bogom. Zašto bi Isus bio bog ako je rođen bez oca???
Respekt!!! Neko ostane normalan unatoč slavi...
KOLKO DOBRIH NEPOZNATIH LICNOSTI UMRE SVAKI DAN,KOJI SU CINILI DOBRA DJELA PA IH NIKO OVDJE NE PRIKAZUJE:NIJE SAMO NEKI SUMAHER SPASIO ZEMLJU NEGO ONI KOJI JE I DANAS SPASAVAJU.
jedan je schumi, veliki humanitarac i najveci vozac svih vremena !
Lijepo je nekoga cijeniti, ali mi se povraća od ovog kulta ličnosti. Sad još nađite halu gdje je Schumi obavio nuždu, po mogućnosti veliku, pa da imamo o čemu komentarisati.
Evo proguglano "A cult of personality arises when an individual uses mass media, propaganda, or other methods, to create an idealized, heroic, and at times, god-like public image, often through unquestioning flattery and praise." http://en.wikipedia.org/wiki/Cult_of_personality U čemu sam pogriješio?
Nisam ja ništa rekao protiv Schumachera, nego o medijskom uzdizanju njegove ličnosti do granica božanstva. Ne poznajem ga lično da bih ga mogao komentarisati, sve što znam o njemu je iz medija. Kao sportista, odličan vozač, ali ne može se pohvaliti fair play-om.
"S prijateljima sam se igrao lopte na Vojničkom Polju. Jedva smo čekali trenutak da izađemo na ulicu da se igramo. Otišao sam da dohvatim loptu kada sam našao metalni autić. Uzeo sam "igračku" i otišao do stana, gdje se skupila čitava porodica. Otac je zazidao prozore kako nam ne bi mogli ući meci i geleri pa su se svi tu okupljali. Nisam ni znao da je autić eksplozivna naprava i sva sreća pa nije eksplodirao u stanu. Kada sam ispratio prijatelja, sreo sam na ivičnjak od haustora i kucnuo sam automobil od zid. U eksploziji sam izgubio lijevo oko i desnu podlakticu, a geler mi je prošao nekoliko milimetara od srca" Genocidaši pravili bombe kao igračke, šta vam to govori? Sellam
Samo da kazem da ga nije posjetio u bolnici, vec ga je moj brat docekao na aerodromu i dok ga je cekao nacrtao mu je formulu koja je Shumija odusevila.
F1 je bez njega je prazna i nezanimljiva.Velikan u svakom smislu ove rijeci.
veliki sampion,jos veci covjek...
Ponovo Schumacher izlazi iz krivine i daje puni gas, naprijed Schumacher.
Šumaher ce se izvuc akobogda.samo da nebude posljedica kasnije