Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dokle ce stranci graditi karijere na nasoj tragediji!!!!!!!!!!
Skoro svi svjetski mediji su objavljivali snimke golobradih u civilu Srebrenickih mladica koj su sa zavezanim rukama bili odmazda bolesnim zvijerima pod komandom usranog i upisanog dzenerala. \" Osveta za bunu protiv dahija \". Koji sarkazam i bljuvotina i jos zalosnije sto se \" nebeski narod \" podigao da da podrsku usranom i usmrdjelom monstrumu. Ooo Evropo , ti pricas o bin ladinu ,sadamu i kojekakvim teroristima a pred tvojim pragom 15 godina sjedio usrani djeneral i smijao ti se u lice. Neka ti je rahmet i vjecna slava Evropo....PS Evropo ja odoh sad na posao ; cist , neupisan i nisam se usro , jer sam tipicni predstavnik cistokrvne bosanske nacije...
Ne mogu da vjerujem da niko nije rekao da je normalno u civilizovanom svijetu da obojica budu osuđeni za zločine koje su počinili, da svako treba da odgovara za ono što je uradio, pa bio on Bin ili Mladić ili kako god...ni jedan čovjek, pogotovo vjernik, pripadnik bilo koje religije se ne bi smio poistovjetiti sa krvolocima kao što su ova dvojica...valjda bi vjernici prije svih trebali poštovati ljudski život, tako da vi koji sebe nazivate srbima i vi koji sebe nazivate muslimanima, a veličate genocid i terorizam, razmislite....
NE SER.ITE VISE AJMO DOSTA VAS JE TURCI NAPACENI DOSADILI STE I BOGU I NARODU SA MRZNJOM KOJU ZAJEDNO S \'SUSJEDIMA\' HRVATIMA SIRITE PO BALKANU. ZAPRAVO, TOLIKO STE NEBITNI DA SAMO MOZETE S.RATI PO OVOM I SLICNIM PORTALIMA..
Napokon jedan posten krscanin, on priznaje zlocne krscana i trazi odgovornost.
hahahha pa drugačije i nece izići iz ć.u.z.e nego sahranjen pokopan s.m.r.a.d t.r.u.h.l.i ----> s.m.r.d.s.k.i....on Rasimu Delicu ne moze oprati noge i popit onu vodu ccc a naravno da je vrijedan odavanja pocasti, jer ipak, kako god covjek je umro u svom stanu casno i dostojno kao svaki drugi covjek a ne kao sto ce ovo p.a.š.č.e u zatvoru :D
svakog čuda za tri dana dosta
odavno vecih nebuloza nisam procitao.... naj ovo naj ono, lik je glup ko ponoc
Izetbegovic je kriv za smrt 500 pita vise ljudi nego ova dvojica zajedno... ne serite...vi ste sadili cvijece od 92-95...mrsh bagrustino lazovska... bljakare
Direktor centra za politicku ruznocu David Miliband je rekao: Alal mu vjera.
Mislim da su mediji u Srbiji danas puno gori nego što je to bio RTS 90-tih godina. Pogledajte njihove portale i vidjeti ćete samo naslove Mladić želi jagode, igrao šah sa Vojom, jeo škampe itd... niti jednog slova o zločinima... Također bombarduju dezinformacijama o ugroženosti\"srpske\" a ovi naši serbi se primaju i iskazuju svoj neandretalizam. Biće nam teško jako, ali uspjet ćemo u stvaranju snažnog demokratskog društva.
Hajde Muslimajmuni nemojte toliko pjeniti ostavite koju rijec za dan kada budemo nasega heroja GENERALA MLADICA sahranili uz sve vojne pocasti jer vi znate kako treba zlocince sahranjivati uz vojne pocasti ZLOCINAC RASIM DELIC.
Moze biti odgovoran i za 100 puta vise,ali Bin Laden je Bin Laden. Islamski terorizam i fasizam ne mozete opravdati nikakvim Mladicima,Americi,Izraelu,Sanu....i ostalim idiotarijama kojima se sjetite samo da bi opravdali zlocine islamskih fasista.
Direktor Centra za polticku ljepotu? Ja mislio neki ozbiljan covijek.Sta misli Doktor za Rokenrol o tom pitanju? A sta misli kantonalni ministar?
ja sam i placala da ga du.dlam bo.snja.ckom vojniku.
A radije bi se ti najeo malo krmetine i popio rakijice. Hajd ne ser..i.
majku li mu zlocinacku !