Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema veze, možete uvijek postati članovi Unije Nova Rusija.
NEZNAM KADA JE RAVNOGORSKI POKRET PRIPADAO SOCIJALDEMOKRATSKIM IDEJAMA. VI STE ZA CLANSTVO U STROGO NEOFA.SISTICKIM ORGANIZACIJAMA
jos jednom evropa prepoznaje prave \"vrijednosti\", sdp je socijaldemokratija sa svojim koalicionim partnerima strankom ante pavelica i alijinom handzar diviziom. a prije par godina i zelenim trotoharima na sred seher sarajeva. ma putuj evropo nemoj cekati na nas!
Jos da ih je iz drzave istjerati bilo bi super. Pod ovim ne mislim na pravoslavce jer BiH je njihova drzava kao i svakoga ko zivi u njoj, ali ove fasiste iz SNSD - a treba, moze i HDZ, a i SDA sa njima usput.
najite se do-dickovih govana mladi genocidni fašisti
e nek ih optuzuju mladi a ne stari .... :))) a neka se prvo nauce razlici izmedju socijalizma i nacionalsocijalizma iliti fasizma... pa neka onda prigovaraju i kukaju sto nisu primljeni
Čestitke Zlaji i za ovo. Neka ganja krmka dok ga ne izbace.
Ja dodikovih mladih četalja, pardon nada...
ne vole da im srmdi.
heil dodik!
ma nije to zbog fasistickih ideja Dodika i SNSDa. Nego ovi u IUSY-u ne vole da im srdi.
DODIKJUGEND
KO UOPSTE ZNA STA JE TA I KO JE TA IUSY....HAHAHAHAHA
što su se mladi nasekirali... po starom dobrom običaju, za sve su ovijek oni tamo, drugi krivi.
hitlerova mladezi, napustite uniju.