Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
libertas@ Pa koliko ja znam, Nasa stranka zajedno sa SDP je na vlasti u Sarajevu. Isto tako imaju jednog Nacelnika opstine- I to za samo 6 mjeseci postojanja. To su fakti prijatelju. Ali mislim da SDP, Nasa stranka, liberali i drugi trebaju zajedno rusiti ove lopove.
Ne pratim politiku, ali kada vidim mlade liberale obavezno poslusam sta imaju za reci. Uvijek su u pravu..
slazem se sa svim napisanim. pogotovo ocjena: \"Ugrožavanje osnovnih ljudskih prava i prava na rad, postaje naša svakodnevnica koju Mladi liberali ne žele ni radnicima, ni sebi a ni budućim generacijama\"
svaka cast mladi liberali! borba za pravdu i ideale do kraja..
nasa stranka jaca stranka? :) pojasni molim te tu teoriju sto se politike tice liberali su najbolja stvar u ovoj drzavi, a to sto manje od 3% ljudi glasa za njih govori u kakvoj je mentalnom sranju onih 97%
Svaka cast mladi liberali, ali vise od 12 godina niste presli izborni prag. Mislim da bi ste se trebali pridruziti jacim strankama od vas (SDP ili Nasa stranka) pa da zajedno rusite ove lopove. Razmislite!
svi na ulicu skidajmo lopove
bolje grob nego rob