Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepo je to, nema dileme. Lako je o miru u Sarajevu. Predlazem da tu predstavu odrze u npr. B. Luci ili na Palama. Ako ne bi dobili batine, onda bi ih protjerali iz RS-a zbog sirenja tolerancije i izazivanja medjunacionalnog pomirenja.
od 1 do 10 komentar ti je najmanje za 11!
Svaka čast djeco! Tako se radi na izgradnji mira i međusobnog poštovanja.... Očekujem napad forumaša ratnika i patriJota!
Koliko se sjecam u cetru Bg su odrzani protesti kad je biio dan Srebrenice...
Čitanje ne boli, vjeruj mi! http://***/novost/194374/beogradski-skup-za-srebrenicu-prekinite-sutnju-11-juli-treba-biti-dan-sjecanja-na-genocid A ostali de malo popušlić...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Delavesta i bosnjaci na aparatima
Odličnoooo..bravo zapalite lulu mira i malo se smjeskajte, a da ne znate ni zasto. Osmjesi ce dolaziti sami od sebe, sve veći i veći.
Zeleni igrac branit ce drugog zelenog igraca u slucaju da isti prekrsi pravila igre u sukobu sa igracima druge boje. Crveni igrac branit ce drugog crvenog igraca u slucaju da isti prekrsi pravila igre u sukobu sa igracima druge boje. Plavi igrac branit ce drugog plavog igraca u slucaju da isti prekrsi pravila igre u sukobu sa igracima druge boje. Cemu onda sluze pravila igre? U prevodu: da li su svi isti pred zakonom, onako, ljudski? Ne, ide se "bratski". Vjerski? Ma, ja, lazi i kradi rekli su svi poslani ljudima da sire mudrosti... Ljudi su ovdje unazadjeni, a uzivaju u tome. Sado-mazo? Ako ne mozete shvatiti da nisu svi "obojeni" isto, onda ste slijepi za nijanse, a duga ima vise boja od tri... (ne, ne mislim na LGBT dugu, nego prirodnu...)
Sudeci po komentarima nema hajra ovdje
i ovi rijetki normalni su nenormalni
Opet Bosnjaci na aparatima
Seka ti na aparatima, al vadzajna radi i bez aparata...
Sarajevo i cijela BiH su i u ratu pokazali zavidan stepen međunacionalne tolerancije.Ne znam što nama ima izvoditi performanse. Neka ide onim koji nisu za suživot. Ovo mi je ko da Gandiju izvodis performans za mir. Neka priznaju genocid i sve će da legne.
Klasična dezinformacija. Ovo su mladi iz Sarajeva ;)
Bolestan narod. Kolju sve nesqbe i onda pozivaju na mir i toleranciju. Onako usput, slave koljače i zločince,a negiraju genocid. Samo sretnima urežu 4C!!!! Cijeli narod drži kokarde u đepu, ma samo budala i bakir mogu ovo progutati....
Ma gdje su im starci bili 92-95., da ne spominjem i 91.? Ushaaaa
starci su im bili par stotinjak metara iznad mjesta gdje se oni sad nalaze
Koji kyrac svi dolaze u BiH da pozivaju na mir, toleranciju, suživot i oprost. Što ne idu direkt agresorima sa kokardom i šahovnicom?
Pa ja, kad su to Bosna i Bosanci mrzili nekoga ili ponosili se ratnim zločinima ili uvodili jezike susjednih država???
Samo naprijed ne trebaju nam ni Vucici ni Izedbegovici Nikolici niti Dodici samo hrabro