Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li može neko da mi objasni,kako mladi bračni par koji je zaposlen i primaju platu u prosjeku 600KM da kupi sebi stan od preko 40.0000KM ? Koliko novca ostaje tu za zivot dostojanstven čovjeku?
takvi ne kupuju stanove..
@VelikiManitu ostane pola prazno
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mladi planovi prvo kupili posao, a poslije psola i stan. Bosnom se širi miris ljiljana ! Uhodan recept za ljude čija su djeca u pitanju a koji su isto tako ufurali u politiku !
sve je dobro samo su naopako postavili ograde na balkonima... treba postaviti horizontalno a ne vertikalno...
mladi bračni parovi, mahom članovi sda
stanove su kupili mladi bračni parovi, kamate će vraćati unuci.
ako za kvadrat daš dvije prosječne plate, onda nema krize.
....lijepi stanovi i dobra cijena..........samo mi se smrkne kad vidim onaj retro lavabo u kupaonici, kao na željezničkom kolodvoru prije 30 godina...........
nemoj mi gaditi portala, fuj :)
Krajem jula...koje godine?
Neka mi neko objasni,u BIH zivi manje milion stanovnika nego prije rata a stanovi se prave i prodaju,kome?nije onda tacno da je kriza i fa se nema
Nadam se da će dodati ograde na balkonima, drvenom stepeništu unutra, atici na krovu...Baš nekako izgleda nesigurno. Samo da neko ne nastrada.
Super izgleda, samo jos da nije uradjeno bilo kako, nego koliko toliko kvalitetno. A ljudima koji kupuju zelim puno srece, kad skontas bolje kupiti pa sto bi dao za kiriju bar uplatis ratu, ali znas da ce poslije niza godina to biti tvoje. A ako placas kiriju cijeli zivot nista nisi postigao.
imao si šarm milionera i stan od penzionera
Sretno