Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolje bi bilo kad bi ti pobijedio!
Ovo je doktor ekonomskih nauka, covjek se razumije u svoj posao, strucnjak. A telad (uz postovanje prema tim zivotinjama) koja zivi RS glasa za SVERCERA. Toliko o njihovoj (ne)pameti.
Samo da informiram kliksere da je i danas u Škutoristanu (potez Lištica-Grude-Ljubuški) stanje redovito: šverc, utaja poreza, droga, bauštelska karta u jednom pravcu prema Zagrebu, tu i tamo se utaji poneki bolešnjački i troprstaški auto i naravno, nepravedna majorizacija.
Jedini koji poštuje Federaciju!
http://www.youtube.com/watch?v=YvIw5XJr_yg poslusaj od 3:20 koliko postuje
Poslušaj Željku Cvijanović i Milorada Dodika koji govore konstantno loše o Federaciji. Moj komentar je bio od tri zla izaberi ono koje manje boli.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ivanicu makar i bosnjaci i hrvati glasali za tebe da pobjedis samo onog smrada skinite milojka
Ima ovaj pametih Bogam, dali je ovo samo dok ne zasjedne, vidjet cemo.
Samo da informiram kliksere da je i danas u Škutoristanu (potez Lištica-Grude-Ljubuški) stanje redovito: šverc, utaja poreza, droga, bauštelska karta u jednom pravcu prema Zagrebu, tu i tamo se utaji poneki bolešnjački i troprstaški auto i naravno, nepravedna majorizacija.
bilo ko samo ne dodik.
ide Mile ide Mile preko koridora i on kaze i on kaze referendum mora
@Hercegovac Bošnjaci iz PC će glasati za Ivanića,na to imaju puno pravo,bošnjački glasovi mogu odlučiti pobjednika,ako Ivanić pobijedi on će biti po svim ustavnim kategorijama legitiman,legalan.....član predsjedništva BiH
Zašto ne jedan predsjednik. Evo neka to bude Mladen Ivanić. Poznajem dosta Bošnjaka koji upravo ovako razmisljaju. Samo da prestane više ovaj cirkus.
Naravno da ne valjaju ni oni. Ali izmedju Dodika i njega radije bi izabrao njega. Radije bi izabrao crnog djavola nego Dodika. U BL nikad gore stanje nije bilo od rata. A o ostalim gradovima u RS da ne govorimo. Bio sam nedavno u Cajnicu i Visegradu. Tamo je gore nego u BL. A znam kakva je bijeda u BL, nikad gore nije bilo jos od vremena Karadzica 1996, jedino tad je bilo gore nago sad.
Covjek je doktor ekonomskih nauka i realno mi nije jasno kako on vec nije davno bio izabran kod ovih u RS.
Svi su oni ista govna. Ovaj samo izgleda vise tolerantan jer prica protiv Dodika jer zeli naravno Dodika skinuti sa vlasti. Ali da je Ivanic glavni, i on bi koristio price nezavisnosti RS-a da dobije glas nacionalista. Pa sta ocekivati od Srpskih politicara kada su 90% ljudi u tom entitetu nacionalisti koji zele neku drzavu?U RS-u, samo nacionalisti mogu i doci na vlasti. Da Ivanic kaze "Mi smo dio BiH", moze slobodno racunati da mu je politicka karijera gotova. Zivi bili pa vidjeli.
Najviše ga plaše Merkel i Ale - ksandar!
Vecina Bosnjaka ce da glasa za gospodina Ivanica ukljucujuci i mene i clanove moje porodice komsije i vecinu nas koji zivimo u genocidnoj tvorevini smo prinudjeni da glasamo za manje zlo.Znamo da nemozemo vjerovati dusmanima al biramo Srbe kad nemozemo Bosnjake takav je izborni zakon BiH.
a ivanica sto se tice I prošli put kad je došao na vlast došao je jer su ga doveli ovi neki belosvjetski uhljupi koji su kasnije I dodika instalirali,jer su zene u podrinju na upit (muslimanski zivalj koji se vratio) za koga cete glasati listom odgovarale da "su im rekli da glasaju za Ivanića koji je u to vrijeme prije desetak godina bio neki anonimus politickiu rs-u
Za tvoju informaciju Ivanic je bio premijer RS jos 1996 ili 97, tako da je to glupost sto kazes da je bio nepoznat prije desetak godina. Prije 15 godina je bio poznatiji nego Dodik sad.
ova riječ( sviju )se koristi u sarajevskoj regiji I nije ni u kom smislu ispravna e sad vi sto ste nepismeni doprinosite ovom ovakvom ukakanom drustvu da bude još gore a svi oni koji hoce da vam se uvuku kao nesto sarajevska for a I šana I iz drugih regija je koriste ,znam kolegu ovdje u Tuzli sto se šica tako nekim vašim nebulozama gramatičko-pravopisnim
bliži se vrijeme kad će kočijaš bježat glavom bez obzira