Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mještani Nemile: Da nije bilo Ernada Neslanovića bilo bi i mrtvih ------------------------------- CUDO BOSANSKO, BILO DA JE RAT, BILO DA JE KATASTROFA, UVIJEK SE U TOM TRENUTCIMA POJAVE OVAJ TIP LJUDI HEROJA KOJE INACE NE PRIMJECUJEMO U OBICNIM OKOLNOSTIMA.
"Voda je uništila sve mašine i frižidere u mesnici. Bila je visoka oko 1,5 metara, uništila je i zidove i pločice. Meso smo morali baciti, a osjećao sam se kao da bacam 3.000 KM", kazao je Salih reporterima Agencije FENA. ----------------------------------------- OVOME ODUZETI SAV POPLAVLJENI INVENTAR I SVE POBACATI, NAREDITI MU DA SVE DO ZIDOVA UNISTI, OCISTI, DEZINFICIRA, OKRECI, STAVI NOVE PLOCICE I VEC STA STAVLJA, NABAVI POTPUNO NOVU OPREMU, OD FRIZIDERA PA NA DALJE I SVAKI DAN MU SLATI KONTROLE DA NE PRODAJE UGINULO MESO ILI MESO ZARAZENIH ZIVOTINJA. NEKA MU (IM) DRZAVA POMOGNE KREDITOM AKO NEMA LOVE.
Ta će mu pomagat. Ako je ozbiljna firma/gazda bio je osiguran 100%
Lijepo od mještana Nemile koji su se, iako i sami pogođeni poplavama, sjetili svojih komšija u Topčić Polju, Allah vam dao odakle se i ne nadali, amin!
samo da se zna ernad je istaknuti clan sda stranke
HVALA HUMANIMA
heroj
Licis mi na Internacionalca al evo ti lajk
nemoj da ličim na tu lajk kurvu..obrište mi komentar