Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa ko vise podmece te pozare? uhvatiti i dozivotno osuditi. i prislini rad sadnja drveca.
Amerikanci imaju po Evropi razmjestena,, postrojenja za promjenu vremena`` Gnjide Americke ! Manje-vise uspjesno mogu izazvati kisu/led . Preko sociva ( leca ) i ogledala mogu isto tako izazvati pozare sirom svijeta.Nije im Kina dzabe sjurila satelit u more .
Ljudi pomagajte !Ja sam iz Sovica ! Pozdrav svima! Jadranko Prlic
Ovdje možete pogledati kako je izgledalo noćas i jučer. Hvala kanaderima. http://www.doljani.info/index.php?option=com_content&task=view&id=248&Itemid=1
nego gdje je onaj turski zrakomlat ciji se dolazak 15 dana pompezno najavljivao? da nije nestao u akciji? prodan u dijelove? ili kako dos\'o tako otisao jer je vidio da ovdje nema sta traziti?
GOSPE MEĐJUGORSKA POŠALJI NAM KIŠU. MOLI TE TVOJA HERCEG BOSNA
evo stigla i do mene...vidim je....piromani m__vam ___bem unistivate Blidinje i LIJEPU NAŠU prirodu
bilo bi jako zanimljivo napisati kakav autoritet imaju opcinske vlasti jablanice na risovcu i blidinju koje im pripada. javnost ne zna da nemaju nikakve. pravi kos ta hoce, za to se licenca dobije na sirokom, vikendice, struja iz ephzhb, ..... I eto otkud odjednom 2 kanadera iz hrvatske
Ja pogasio
Neće valjda i ovuda prolaziti Vc :)
gori trasa koridora wc...svi hoće da prodaju zemlju i da se obogate preko noći...
ovdje nesto ne stima ...