Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to bosno moja ti si srce samo nastavi tako
hajmo jednom ne bit seljaci
samo ispravka fanatikosu: vi ste navijali SA Manijacima, robijom, hz i ostlima. Ipak postujte hierarhiju, zna se ko je tata mata...vi ste samo back vokali u svmu ovome...a sad mrs na spvanje
ovo iznad sto komentarisu,to su primitivci!pravi manijak,robijas,hz zajedno su s nama fanatikosima dijaspore navijali u genku.zajednicke fotografije naparavili.a vi dijeco u kakav kafic pa navijajte a pravim navijacima prepustite tribine!!!!pozz svim fanatikosima u BOSNI i vidimo se u ze.BOSNA DO GROBA!!!!
Ma nije vazno koliko volis svoje, vazno je da mrzis tudje, dijeco pitajet dijedove kao se navijlao prije
i vi sebe nazivate bosancima i ocekujete da repka bude dobra a pljujete po svakom bosanskom fudbalskom klubu sa x ugasite glupe komentare ! !
MANIJACI jasu mamu robijasu
yebo li vas celik doci cemo da dignemo zenicu u vazduh
UPO TI VEEEELIK ................
ČEEEEEEEEEEEEEELIK